Πλουμή - Παραγιουδάκης

Νέες συνήθειες στην περιποίηση υπόσχονται να σβήσουν μίνιμουμ μια δεκαετία από το πρόσωπο μας

 

Το 10 είναι ένας μαγικός αριθμός, αφού, σύμφωνα με έρευνες, τόσα είναι τα χρόνια που οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν νεότερες. Σήμερα μπορούν να τα καταφέρουν χάρη στην τεχνολογία και τη γνώση γύρω από το μηχανισμό γήρανσης.

Έντονοι ρυθμοί, αμέτρητες απαιτήσεις, πολλαπλοί ρόλοι. Η σύγχρονη γυναίκα καλείται να διοχετεύσει την ενέργεια της σε διαφορετικές πτυχές της ζωής της όταν βρίσκεται γύρω στα 40. Σε αυτή όμως την ηλικία οι ρυθμοί ανανέωσης της επιδερμίδας επιβραδύνονται, τα σημάδια κούρασης είναι πιο έντονα και η ανάγκη για αναζήτηση αποτελεσματικής λύσης γίνεται επιτακτική. 


Μελετώντας τη γονιδιακή δραστηριότητα, οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι με την πάροδο του χρόνου το δέρμα χρειάζεται όλο και περισσότερο χρόνο για να αποκαταστήσει την καθημερινή φθορά που υφίσταται και ότι σταδιακά τα σημάδια γήρανσης συσσωρεύονται και γίνονται τελικά μόνιμα. 
Για να αντιμετωπίσει αυτά τα συμπτώματα καθημερινής γήρανσης, οι επιστήμονες της Deta-Elis Holding δημιούργησαν επαναστατική συνδυαστική συσκευή βιοσυντονιστικής θεραπείας και κβαντικής κοσμετολογίας «DEVITA COSMO».

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία, με την οποία προσεγγίζουμε και επιλύουμε με ένα ριζικά νέο τρόπο όλα τα προβλήματα της επιδερμίδας και της εξωτερικής εμφάνισης του ανθρώπου.
Αρχικά πραγματοποιούμε τον έλεγχο υγείας του ατόμου «διαβάζοντας» τον χάρτη της υγείας των οργάνων από τις ρυτίδες που σχηματίζονται στο πρόσωπο. Έπειτα διεξάγουμε προληπτική ρύθμιση της λειτουργίας των οργάνων του σώματος που παρουσιάζουν διαταραχή βάσει του χάρτη των οργάνων από τις ρυτίδες στο πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα ξεκινάμε κοσμετολογική εφαρμογή στο πρόσωπο με το φωτονικό εξάρτημα της συσκευής DEVITA COSMO, το quantum.

Τα αποτελέσματα της κοσμετολογικής εφαρμογής σε συνδυασμό με την ρύθμιση των οργάνων είναι άκρως εντυπωσιακά, επειδή μέσω του φωτονικού εξαρτήματος επιτυγχάνουμε ανόρθωση και ενδυνάμωση των ιστών του κολλαγόνου και της ελαστίνης στο μεσαίο τμήμα του δέρματος, στο χόριο, σε κυτταρικό επίπεδο. Όταν επαναληφθούν οι εφαρμογές για διάστημα τριών τουλάχιστον εβδομάδων, το αποτέλεσμα γίνεται μόνιμο και έτσι επιτυγχάνεται ο στόχος του πελάτη, δηλαδή η διατήρηση της υγείας, ομορφιάς και νεότητας για πολλά χρόνια.
Εν κατακλείδι, το DEVITA COSMO αποτελεί ένα φανταστικό εργαλείο για την αποτελεσματική εξάλειψη των ρυτίδων, πανάδων, των σημαδιών της ακμής, ελιών και του συνόλου των ατελειών της επιδερμίδας.



Η καινοτομία του DEVITA COSMO προσφέρει κάτι που καμία θεραπεία δεν έχει δώσει μέχρι τώρα με τόσο απλό τρόπο :
Αποκατάσταση της χαμένης λάμψης
Αναδόμηση φυσικών χαρακτηριστικών (περίγραμμα)
Λείανση των ρυτίδων και πτυχώσεων γύρο από το στόμα, τη μύτη, τα χείλη, τα μάτια
Μη-χειρουργικό λίφτινγκ
Εξάλειψη της ακμής και εξανθημάτων
Άμεσα αποτελέσματα μετά τη συνεδρία χωρίς πόνο, χωρίς χρόνο ανάρρωσης μέσα σε μόλις 20 λεπτά

Σκεφτείτε τον εαυτό σας, την ομορφιά σας, την υγεία σας! Όλοι το αξίζετε!

Σας περιμένουμε 8 Απριλίου στης 18.30 στην «Καλλιγνώσια» (Ηράκλειο, Αθηνάς 5).



Διοργάνωση: Τατιάνα Κάρποβα, Ψυχολόγος, σύμβουλος βιοσυντονισμού (6979426465, Skype: tatyana9079, Facebook )



Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.devitacosmo.gr