Πλουμή - Παραγιουδάκης

Οι απόστρατοι λιμενικοί συγκέντρωσαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου


Τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη επισκέφτηκε ο Πρόεδρος Νίκος Χουχουρέλος και τα μέλη του νέου Δ. Σ. του Συλλόγου Αποστράτων Λιμενικού Σώματος Κρήτης & Δωδεκανήσου, με σκοπό να παραδώσουν τρόφιμα που συγκέντρωσε ο Σύλλογος για να διατεθούν μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου.




Τα μέλη του δραστήριου Συλλόγου, με την συνδρομή και του Λιμενάρχη Ηρακλείου κ. Ευθ. Δουβή, κατάφεραν να συγκεντρώσουν μια σημαντική ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και ομόφωνα αποφάσισαν η διανομή της, να γίνει στους δικαιούχους της Δομής του Δήμου Μαλεβιζίου. Συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου – και επίσης Λιμενικό – Γιάννη Κοτσυφό, παρέδωσαν τα τρόφιμα εκφράζοντας ταυτόχρονα την επιθυμία να βοηθήσουν εθελοντικά τον Δήμο Μαλεβιζίου σε τομείς που κατέχουν, όπως είναι για παράδειγμα ο τομέας της πολιτικής προστασίας.




Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου και σε δηλώσεις του τόνισε: «Το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο συνεχίζει να δέχεται σημαντικές προσφορές από οργανώσεις και φορείς που νοιάζονται για τον συνάνθρωπό μας, όπως είναι και ο Σύλλογος Αποστράτων Λιμενικού Σώματος Κρήτης & Δωδεκανήσων. Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Συλλόγου για την δωρεά τους, καθώς και για την γενικότερη διάθεση προσφοράς που επέδειξαν, να συγχαρώ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και να τους ευχηθώ να είναι πάντα καλά, γεροί και δυνατοί, για να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους».


Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Αποστράτων Λιμενικών Κρήτης και Δωδεκανήσου αποτελείται από τους:

Νίκο Χουχουρέλο, Πρόεδρο

Γιώργο Αναγνώστου, Αντιπρόεδρο

Δημήτρη Καπετανάκη, Γενικό Γραμματέα

Δημήτρη Κανάκη, Ταμία

Κωνσταντίνο Αλεξαντωνάκη, Μέλος

Ιωάννη Κυρδήμο, Μέλος

Μανόλη Λεμονάκη, Μέλος