Πλουμή - Παραγιουδάκης

Τα αποτελέσματα του 31ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Χημείας της Γ' Λυκείου στην Κρήτη


Η Δ.Ε του Περιφερειακού τμήματος Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών συγχαίρει τους παρακάτω 13 μαθητές της Γ Λυκείου από τα Λύκεια της Κρήτης, που διακρίθηκαν στον 31ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας που έγινε στις 18 Μαρτίου.


Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες Φουκαράκη Ιωάννη, Στεφανάκη Μαρία του 8ου ΓΕΛ Ηρακλείου και Συριγωνάκη Αλέξανδρο του 1ου ΓΕΛ Ηρακλείου γιατί συγκαταλέγονται στους 12 μαθητές της Γ τάξης πανελλαδικά με την μεγαλύτερη βαθμολογία .

Αγαπητοί μαθητές συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρα σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι η ζωή θα σας δικαιώσει. Με αισιοδοξία και στραμμένα τα μάτια στο μέλλον, να θυμάστε ότι οι προσπάθειες του καθενός σας ξεχωριστά θα ανταμειφθούν και σας ευχόμαστε από καρδιάς πάντα επιτυχίες στον αγώνα της ζωής .

Επίσης, θερμές ευχές στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν, όπως και στους εκπαιδευτικούς .


Επίθετο
Όνομα
Σχολείο
βαθμός
ΦΟΥΚΑΡΑΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
8ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
85,0
ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ
8ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
84,5
ΣΥΡΙΓΩΝΑΚΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
1ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
83
ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΕΛ ΣΗΤΕΙΑΣ
78,0
ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
8ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
77,0
ΔΙΓΑΛΑΚΗ
ΚΟΡΙΝΑ
4o ΓΕΛ ΧΑΝΙΩΝ
72,0
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΡΗΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΠ ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
71,0
ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
8ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
70,5
ΨΑΡΟΥΛΑΚΗ
ΔΑΝΑΗ
8ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
70,5
ΤΟΥΜΠΕ
ΗΛΙΑΣ
8ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
69
ΚΙΚΕΡΑΚΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
63,5
ΓΙΔΑΡΑΚΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΓΕΛ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ
62,5
ΜΠΑΜΙΕΔΑΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
8ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
60,5



Η Δ.Ε του Περιφερειακού τμήματος Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών θα βραβεύσει τους πρωτεύσαντες μαθητές από την Κρήτη στο 31ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο Ηράκλειο.