Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ίντερ - Εθνική Ελλάδας 2004 στο Ηράκλειο!


Η οργάνωση και προετοιμασία στην Κρήτη ενός φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα τον ερχόμενο Ιούνιο μεταξύ της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής Ελλάδας 2004 και της Ιταλικής Ίντερ κατόχου του Champions League το 2010, ήταν το αντικείμενο συνάντησης που έγινε σήμερα στη Περιφέρεια με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του βετεράνου εμβληματικού αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας και π. ποδοσφαιριστή της Ίντερ Γιώργου Καραγκούνη, του αντιδημάρχου Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά, του Προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου καθώς και εκπροσώπων των χορηγών. 


Πρόκειται όπως αναφέρθηκε για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα προβάλλει διεθνώς το νησί μας και γενικότερα τη χώρα μας καθώς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.



«Αυτό που συζητάμε είναι να διεξαχθεί ένα φιλικό παιχνίδι στη Κρήτη της Εθνικής Ελλάδας του 2004 με την Ίντερ και στη σημερινή συνάντηση εξετάσαμε το πλαίσιο της προετοιμασίας, τα βήματα που πρέπει να γίνουν ως Περιφέρεια, Δήμος Ηρακλείου, ΕΠΣΗ Ηρακλείου και με τον Γιώργο Καραγκούνη» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και πρόσθεσε: «Περιμένουμε την τελική έγκριση από τους αρμόδιους, δηλαδή από την Ίντερ, να πετύχουμε την διοργάνωση ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος που θα αποτελέσει για το νησί μας μια μεγάλη προβολή, καθώς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και στο εξωτερικό. Θα είναι μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού για την Ελλάδα για την Κρήτη. Εκτιμούμε ότι μετά το Πάσχα θα έχουμε αποτελέσματα».