Πλουμή - Παραγιουδάκης

Survivor - Η σέξι μελαχρινή Κρητικιά της παραγωγής αποκαλύπτει τι... συμβαίνει (photos - video)



Εκτός από τους παίκτες που συμμετέχουν και τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη στον Αγιο Δομήνικο για το ελληνικό Survivor βρίσκεται και μια μεγάλη ομάδα παραγωγής. Ανάμεσά σε αυτούς και η Χανιώτισσα δημοσιογράφος Αγάπη Νταγκουνάκη.



Η δημοσιογράφος, μάλιστα, μοιράστηκε τις πρώτες της εντυπώσεις από τη μέχρι τώρα εμπειρία της μιλώντας στο flashnews.gr και φυσικά απαντά στην ερώτηση για το εάν τρώνε κρυφά οι παίκτες πίσω από τις κάμερες. 









Για την απόφασή της να πάει για πέντε μήνες στο Αγιο Δομήνικο

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δοκιμάζω νέα πράγματα. Αγαπώ οτιδήποτε νέο και παράξενο και μισώ κάθε τι βαρετό. Έτσι και στη δουλειά μου έχω δοκιμάσει αρκετά και όλα τα ευχαριστήθηκα πολύ.Το «Survivor» είναι από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής μου όχι μόνο επειδή θα βρίσκομαι στον Άγιο Δομίνικο για περίπου πέντε μήνες αλλά και γιατί η συνεργασία μου με την συγκεκριμένη εταιρεία είναι πολύ καλή.»




Τρώνε κρυφά οι παίκτες;

«Το φετινό «Survivor» είναι διαφορετικό καθώς το παιχνίδι έχει έναν αρκετά πιο αθλητικό και αγωνιστικό χαρακτήρα σε σχέση με τα προηγούμενα. Είναι πραγματικά το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης και πολλές φορές ζηλεύω τους παίκτες γιατί θα ήθελα πολύ να έπαιρνα μέρος στα ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια. Όσον αφορά στους κανόνες του παιχνιδιού είναι κυριολεκτικά αυστηροί και παρότι οι παικτές πεινάνε, δεν δίνεται φαγητό κρυφά όπως πολλοί νομίζουν. Τόσο οι ΔΙΑΣΗΜΟΙ όσο και οι ΜΑΧΗΤΕΣ έχουν φτάσει και πολλές φορές έχουν ξεπεράσει τα όρια τους καθώς οι συνθήκες είναι πιο αντίξοες από ό,τι παρουσιάζονται στην τηλεόραση.»



Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή την περίοδο στον Αγιο Δομίνικο γίνονται τα γυρίσματα και του τουρκικού survivor για την παραγωγή του οποίου δουλεύουν 100 άτομα. Την ελληνική παραγωγή αποτελούν 25 άτομα και οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων είναι φιλικές!



Η Χανιώτισσα δημοσιογράφος, όπως αναφέρει το eparxies.gr, κάνει viewing, βλέπει δηλαδή και ακούει τα πάντα, απ’ όσα κάνουν οι παίχτες μπροστά από τις κάμερες, οι οποίες τους καταγράφουν σχεδόν 24ώρες το 24ωρο τη δραστηριότητα και τα… παιχνίδια επιβίωσης των 24 υποψήφιων «Survivors». Η Αγάπη Νταγκουνάκη, πέραν την επί χρόνια συνεργασία της με το ενημερωτικό τμήμα της τηλεόρασης Κύδων, είχε συνεργαστεί ξανά με την ομάδα παραγωγής που υλοποιεί σήμερα το project του Survivor, εκείνη τη φορά για λογαριασμό του Next Top Model.


klik bovary.gr