Ουζερί του Τερζάκη

Πόσιμο κολλαγόνο για νεανική επιδερμίδα, υγιείς αρθρώσεις, γερά νύχια & μαλλιά! (photos - viedo)


Γνωρίστε το νέο εμπλουτισμένο ρόφημα, το οποίο αναζωογονεί το σώμα.
Το DeLixirCollagen + - είναι το ελιξίριο, πλούσιο σε κολλαγόνο για να διατηρήσει την νεότητα σας εσωτερικά και εξωτερικά. Αποτελείται από ενεργά συστατικά όπως το κολλαγόνο, το υαλουρονικό οξύ, τη βιταμίνη Β5 και Β6, καθώς και αμινοξέα και εκχύλισμα ροδιού.
Το κολλαγόνο - είναι μία από τις δομικές πρωτεΐνες του δέρματος. Είναι ένα είδος ‘πλαισίου’ που υποστηρίζει το δέρμα και διατηρεί την ελαστικότητά του. Επίσης, το κολλαγόνο είναι απαραίτητο, για τις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη - διατηρεί την ευκαμψία και την ελαστικότητα των οστών. Με την ηλικία, η ποσότητα του κολλαγόνου στο σώμα μειώνεται και το δέρμα γίνεται χαλαρό και οι αρθρώσεις, εύθραυστες. Η χρήση του DeLixirCollagen+, θα σταθεροποιήσει την απώλεια του κολλαγόνου στον οργανισμό.


Το Collagen + δεν είναι απλά ένα προϊόν που συμβάλλει στην ομορφιά και απαλλάσσει από τους πόνους στις αρθρώσεις, πρόκειται για ένα προϊόν καθοριστικής σημασίας για την υγεία του κάθε ανθρώπου για τους παρακάτω λόγους:

1) το κολλαγόνο είναι το δεύτερο σε περιεκτικότητα στοιχείο του εξωκυττάριου χώρου, του λεγόμενου μεσεγχύματος, η καλή κατάσταση του οποίου είναι θεμελιώδης για τον μεταβολισμό και την ανανέωση των κυττάρων του οργανισμού μας και

2) το Delixir Collagen + περιέχει το μούρο Ασάϊ καθώς επίσης και Ρόδι, τα οποία είναι απο τα κορυφαία στην κλίμακα αντιοξείδωσης
(κλίμακα ORAC) και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες. Συγκεκριμένα για το Ασάϊ εκτεταμένες έρευνες έχουν καταδείξει οτι έχει νευροπροστατευτική δράση, συμβάλλει δηλαδή στην προστασία από βλάβες στο κεντρικό νευρικό σύστημα, το οποίο περιλαμβάνει και τον εγκέφαλο.Πολλοί με ρωτούν καθημερινά για το αν τα Delixir ενδείκνυνται και για όσους αντιμετωπίζουν αρθριτικά προβλήματα. Η απάντηση είναι ένα μεγάλο και απόλυτο ΝΑΙ, τα ιδανικά Delixir για αυτό το θέμα είναι το Detox και φυσικά το Collagen +. Tο μεν Detox περιέχει σε κάθε λήψη 1000 (!) mg MSM και σωρεία αντιφλεγμονωδών υπερτροφών (νόνι, γκότζι, ασάι, αλόη, μύρτιλο, σκόρδο, κανέλα), το δε κολλαγόνο λειτουργεί συνεργάστηκα με το υαλουρονικό οξύ για βέλτιστο αποτέλεσμα όσον αφορά την κίνηση των αρθρώσεων και την απαλλαγή από τους πόνους! Ο συνδυασμός των δύο προϊόντων είναι η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση κάθε αρθριτικού θέματος!!!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Σύμβουλο της εταιρείας Τατιάνα Κάρποβα, στο 6979426465, μέσω Skype στο tatyana9079, ή μέσω Facebook.
Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε εδώ: www.devitaap.gr & εδώ www.devitaritm.gr