Ουζερί του Τερζάκη

Διακινητές και μετανάστες στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου - Και αστυνομικός στο κύκλωμα (photo)


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι η μεταφορά μεταναστών και διακινητών, στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου, μετά τη μεγάλη επιχείρηση, ΕΛΑΣ και Λιμενικού, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί, και αποκάλυψε μετανάστες σε σπηλιές στα νότια του νομού Ηρακλείου. 


Πρόκειται συνολικά για 131 άτομα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ανάμεσά τους και 18 με 20 διακινητές. Επιβεβαιώνεται η πληροφορία περί εμπλοκής στο κύκλωμα και ενός εν ενεργεία 45χρονου αστυνομικού που υπηρετεί σε Α.Τ. της ενδοχώρας, ενώ φέρονται να εμπλέκονται και άλλοι 5 ή 6 Κρητικοί.

Κλούβες της αστυνομίας και άλλα οχήματα μεταφέρουν μετανάστες και διακινητές στο κτίριο προκειμένου να γίνουν όλες οι διατυπώσεις.
Μεταξύ των μεταναστών και περίπου 20 παιδιά, από λίγων μηνών έως 12 ετών.Φορτηγά του Δήμου Ηρακλείου, μεταφέρουν στρώματα για τους μετανάστες, καθώς η εξακρίβωση στοιχείων για περισσότερα από 100 άτομα, θα είναι μια χρονοβόρα διαδικασία.(φωτογραφίες: Γιώργος Ι. Παπαδάκης - Image-services) - klik ekriti.gr