Πλουμή - Παραγιουδάκης

Στην δικαιοσύνη ο παππούς, η γιαγιά & ο πατέρας του βρέφους


Στην περιοχή του Εσταυρωμένου και συγκεκριμένα κοντά στο ΤΕΙ Κρήτης, εντοπίστηκε στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο μπαμπάς του βρέφους, η γιαγιά, ο παππούς , αλλά και το κοριτσάκι των μόλις 4 μηνών το οποίο και λίγη αργότερα βρισκόταν και πάλι στην αγκαλιά της μαμάς του.

Συγκεκριμένα ο 38χρονος παππούς , η 36χρονη γιαγιά μαζί με τον 16χρονο γιος τους που συνελήφθησαν για αρπαγή ανηλίκου και πέρασαν τις τελευταίες ώρες στα κρατητήρια, οδηγούνται στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου για να βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα και να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Το χρονικό της αρπαγής
Οι αστυνομικές πηγές από χθες, Τρίτη, εκτιμούσαν ότι μέσα σε λίγες ώρες, τα ίχνη του βρέφους που το άρπαξε από τη μάνα του μετά από λογομαχία, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της ίδιας, ο ανήλικος πατέρας και εξαφανίστηκαν μαζί με την γιαγιά και τον παππού του, αργά ή γρήγορα θα εντοπίζονταν.
Όπως και έγινε. Δεν πέρασε ούτε ένα 24ώρο από την καταγγελία που έκανε στην Ασφάλεια Ηρακλείου η 18χρονη μητέρα και αργά το βράδυ της Τρίτης , μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί βρήκαν το βρέφος με τον πατέρα και τους γονείς τους.

Να σημειωθεί ότι από το πρωί της Τρίτης διαδραματίζονταν ένα θρίλερ όταν έγινε γνωστή η υπόθεση αρπαγή του βρέφους στην αστυνομία και μάλιστα από τον ίδιο τον πατέρα του μόλις 16 ετών και σύντροφο της καταγγέλλουσας, ο οποίος άγνωστο για ποιους ακριβώς λόγους "πήρε" το παιδί από τη σύζυγο του και μαζί με τους δικούς του έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση .

Οι δύο οικογένειες το τελευταίο διάστημα ζούσαν σε αυτοκίνητα στην περιοχή Χριστομιχάλη Ξυλούρη στο Ηράκλειο.


ΡεπορτάζΒάλια Μπούη - klik neakriti.gr