Πλουμή - Παραγιουδάκης

Εκδήλωση για την δωρεάν τουριστική προβολή του Ηρακλείου σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω διαδικτύου στο Π.Σ.Κ


Ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για την τουριστική προβολή, ανάδειξη και προώθηση του Ηρακλείου ως βασικού προορισμού των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών για διακοπές στην πόλη διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο TravelMassive.com, που συνδέει τους ανθρώπους της τουριστικής βιομηχανίας σε τοπικό επίπεδο.

Το δίκτυο αυτό συγκεντρώνει μέσω διαδικτύου τις κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών, bloggers, start ups, όσους είναι μυημένοι στα ταξίδια αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για τον τουρισμό.

Πρόκειται για ένα εθελοντικό, δωρεάν δίκτυο που τα μέλη του αποτελούνται από πολλές τοπικά οργανωμένες ιντερνετικές κοινοτήτες, γνώστες της τουριστικής/ ταξιδιωτικής βιομηχανίας που έχουν σαν στόχο την βελτίωση του τουρισμού και των ταξιδιών παγκοσμίως.

Μια τέτοια κοινότητα δημιούργησε το δίκτυο και στην Κρήτη, με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος. Μέσα από αυτό το δίκτυο, και με στοχευμένες κινήσεις, θα πραγματοποιηθεί η προώθηση της Κρήτης σε ιδιαίτερο τουριστικό προορισμό, που θα έχει ενδιαφέρον και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Τα μέλη του TravelMassive.com στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου στο Πολιτιστικό συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στις 10:30 το πρωί θα ενημερωθούν για τα αξιοθέατα της πόλης τον πολιτισμό και όλα τα πλεονεκτήματα της πόλης και θα αποφασίσουν να προτείνουν το Ηράκλειο ως πόλη προορισμό(city break) για το 2017.



Στην εκδήλωση που είναι δωρεάν για το κοινό και η οποία συνδιοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Τουρισμού με ομιλητή τον κ.Gian Andrea Garancini θα συμμετέχουν η κ.Ρεββέκα Σκευάκη πρόεδρος του TravelMassive, η κ. Marissa Tejada κορυφαία αμερικανίδα blogger και η κ. Gabi Ancarola που διαχειρίζεται ιστοσελίδα με εκατομμύρια επισκέπτες παγκοσμίως για οικογενειακές διακοπές.