Πλουμή - Παραγιουδάκης

Μία ανάσα πριν την απόβαση στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης


Μία ανάσα πριν την απόβαση τους στο κέντρο της Αθήνας 8 Μαρτίου οι αγρότες Κρήτης, Πελοποννήσου, Μακεδονίας διαμαρτυρόμενοι για ασφαλιστικό, φορολογικό και κόστος παραγωγής.

Στο πλευρό τους όλοι οι παραγωγικοί φορείς και τα εργατικά κέντρα. Κλειστά ενδεχόμενα την ίδια ημέρα και τα Δημαρχεία σε ένδειξη συμπαράστασης.

''Θα προσπαθήσουμε για άλλη μία φορά να τους πούμε ότι τα μέτρα οδηγούν σε αποπαραγωγή και πως σε πολύ λίγο δεν θα υπάρχει κανείς από μας, λέει στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης.
Παραγωγοί στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου δεν στήνουν τους πάγκους τους την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Πρόκειται για την λαϊκή αγορά της Τετάρτης, η οποία λειτουργεί σε δρόμους πέριξ της Παναγίτσας Μασταμπά καθώς και στη Χριστομιχάλη Ξυλούρη.

Την παραπάνω απόφαση έλαβε το Δ.Σ. των παραγωγών λαϊκών αγορών Ηρακλείου, με τον Πρόεδρο κ. Παντελή Παπαδάκη να καλεί τους παραγωγούς να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα προς την κυβέρνηση.

φωτογραφία : Νίκος Χαλκιαδάκης - klik neakriti.gr