Πλουμή - Παραγιουδάκης

Τρία νέα οχήματα στον στόλο του Δήμου Ηρακλείου


Με τρία νέα οχήματα, δυο μηχανήματα έργου JCB κι ένα πυροσβεστικό όχημα μικρής κλίμακας μάρκας Isuzu, ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων του Δήμου Ηρακλείου.

Τα δυο JCB αναμένεται να συμβάλλουν σε παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας (καθαριότητα, τεχνικές εργασίες κ.α.), το δε πυροσβεστικό όχημα μικρής κλίμακας, το οποίο θα παραχωρηθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, δίνει τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης σε εστίες φωτιάς ακόμα και σε δυσπρόσιτες περιοχές εντός και εκτός της πόλεως, κάτι που ενισχύει την Πολιτική Προστασία, εν’ όψει και της θερινής περιόδου.



Τα οχήματα επιθεώρησε το πρωί της Παρασκευής 3 Μαρτίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ενισχύουμε ουσιαστικά τον στόλο του Δήμου με τρία νέα οχήματα και έπεται συνέχεια. Το επόμενο διάστημα περιμένουμε , μεταξύ άλλων, και δύο καινούργια απορριμματοφόρα.


Συνολικά, όταν ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια, θα μπορούμε να μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες ανανεώσεις που έχει γίνει στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ηρακλείου, εδώ και χρόνια, με στόχο πάντα την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες».

Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χάρης Μαμουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Καραντινός και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Μαρίνος Παττάκος.



Το κόστος απόκτησης των συγκεκριμένων οχημάτων καλύφθηκε από ίδιους πόρους του Δήμου Ηρακλείου.