Ουζερί του Τερζάκη

Πιθανή αρπάγη γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία!


Με πιθανή αρπάγη γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία ηλικίας περίπου 50 ετών, το όνομα του οποίου είναι συνδεδεμένο με μεγάλες επιχειρηματικές δραστηριότητες εντός και εκτός Ελλάδος, ασχολείται από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες το σύνολο νευραλγικών υπηρεσιών της αστυνομίας στην Κρήτη αλλά και στο επιτελείο της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα.


Η υπόθεση θεωρείται ιδιαιτέρως σοβαρή. Υπό άκρα μυστικότητα και διακριτικότητα οι αστυνομικές δυνάμεις χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή τα κρίσιμα σημεία , για να διαπιστώσουν κάτω από ποιες συνθήκες χάθηκαν τα ίχνη του γνωστού επιχειρηματία καθώς όλα δείχνουν ότι είχε πέσει θύμα κακόβουλης ενέργειας ,προφανώς αρπαγής με άγνωστα κίνητρα μέχρι στιγμής καθώς κανείς δε γνωρίζει αν μετά την εξαφάνισης η οικογένειά του έχει ενημερωθεί από οποιονδήποτε για το τι ακριβώς συμβαίνει .

Οι χειρισμοί είναι κρίσιμοι και οι ώρες κυλούν δραματικά τόσο για την οικογένεια του επιχειρηματία αλλά και τις διωκτικές αρχές που φέρουν τεράστιο βάρος για την διαχείριση αυτής της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες , διόλου τυχαία οι διωκτικές αρχές εξετάζουν προσεκτικά τη φαινομενικά ασύνδετη υπόθεση με τα δύο οχήματα που εντοπίστηκαν φλεγόμενα στην περιοχή του ΠΑΓΝΗ, ένα 4*4 και ένα αυτοκίνητο τύπου ΒΜW, τα οποία παραδόθηκαν ταυτόχρονα στις φλόγες σε ένα σημείο όπου συχνά εγκαταλείπονται κλεμμένα και χρησιμοποιημένα σε εγκληματικές ενέργειες οχήματα.