Ουζερί του Τερζάκη

Συνάντηση του Υπουργού Γ. Σταθάκη με τον Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη για σημαντικά θέματα του Δήμου Μαλεβιζίου


Όλα τα μεγάλα θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας που αφορούν το Δήμο Μαλεβιζίου, συζητήθηκαν στην πρόσφατη συνάντηση του Υπουργού κ. Γιώργου Σταθάκη με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη.
Σημαντικά πολεοδομικά θέματα της ευρύτερης περιοχής του Γαζίου, αντιπλημμυρικά έργα, ζητήματα της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας αλλά και το έργο μετατροπής του Κεραμουτσίου σε «Πράσινο Χωριό», βρέθηκαν στην ατζέντα της συνάντησης, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα.


Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Υπουργό κ. Γ. Σταθάκη, για μείζονα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας. Τον ενημερώσαμε διεξοδικά για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, συζητήσαμε όλες τις πτυχές των συγκεκριμένων ζητημάτων και ευελπιστούμε ότι θα προχωρήσουμε ένα ακόμα βήμα σε όλα αυτά τα θέματα.
Φυσικά και δεν σταματάμε εδώ, οι πιέσεις μας άλλωστε προς την κεντρική διοίκηση είναι συνεχείς και διεκδικούμε με όλες μας τις δυνάμεις το καλύτερο για τον τόπο μας και τους κατοίκους του».