Πλουμή - Παραγιουδάκης

Πασχαλινή γιορτή από τη Περιφέρεια Κρήτης σε Δομές Παιδικής Προστασίας και για ΑΜΕΑ σε Ημερήσια Κέντρα Κοινωνικής Φροντίδας στο νησί


Η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο των εορτών του Πάσχα, διοργανώνει Πασχαλινή εκδήλωση για τα παιδιά που φιλοξενούνται σε Δομές Παιδικής Προστασίας και για ΑΜΕΑ σε Ημερήσια Κέντρα Κοινωνικής Φροντίδας της Περιφέρειας Κρήτης .

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 12:30 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο της Στέγης Ανηλίκων Ηρακλείου, οδός Κ. Πολυχρονάκη 5, Μασταμπάς, οργανώνεται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με τη Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου, το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ «Δικαίωμα στη Ζωή», το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ο Άγιος Σπυρίδωνας», το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή», το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Μαλεβιζίου, το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ν. Ηρακλείου, και το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου. 

Θα μοιραστούν πασχαλινά δώρα στα παιδιά των παραπάνω Κοινωνικών Δομών. Πασχαλινά δώρα θα μοιραστούν επίσης και στα παιδιά που φιλοξενούνται σε δομές Παιδικής Προστασίας και ΑΜΕΑ σε όλη την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Κοινωνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας.