Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ανικιάτικα τερτίπια του καιρού στην Κρήτη - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών


Μετά το όμορφο ανοιξιάτικο σκηνικό έρχονται και οι… ανοιξιάτικες βροχές. Σύμφωνα πάντα με την ΕΜΥ στην Κρήτη προβλέπονται την Τρίτη αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα εκδηλώνονται τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στη δυτική Κρήτη.


Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί με ένταση 3 και τοπικά νότιοι έως 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.
Αναλυτικά σύμφωνα με το meteo.gr


Ηράκλειο

Συννεφιά σήμερα στο Ηράκλειο με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός παραμένει αμετάβλητος, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για τηνΤετάρτη 22/3, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.




Χανιά

Συννεφιασμένος ο ουρανός πάνω από τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας επικρατούν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για την Τετάρτη 22/3, προβλέπεται πιθανότητα βροχής τα ξημερώματα και συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.




Ρέθυμνο

Συννεφιασμένος ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός παρουσιάζει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για την Τετάρτη 22/3, ο καιρός θα είναι βροχερός, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.




Αγ.Νικόλαος

Συννεφιασμένος ο ουρανός στον Άγιο Νικόλαο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσουν τα 4 μποφόρ.

Για τηνΤετάρτη 22/3, θα εκδηλωθεί βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.