Πλουμή - Παραγιουδάκης

Εθνική Ελλάδος 2004 εναντίον Ίντερ 2010 στο Παγκρήτιο!


Έναν μεγάλο αγώνα, με κορυφαία πρόσωπα του ποδοσφαίρου θα φιλοξενηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την Τετάρτη 7 Ιουνίου, με πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μόλις έκλεισε η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 Εθνικής Ελλάδας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης 2009-10 Ίντερ! Η Ιταλική ομάδα έδωσε πριν από λίγο το τελικό της «ΟΚ» και η ΕΠΣΗ είναι έτοιμη να προχωρήσει στην υψηλή οργάνωση που απαιτεί ο αγώνας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και πιθανότατα του Δήμου Ηρακλείου!

Μεγάλα πρόσωπα του ποδοσφαίρου, Ματεράτσι, Ζανέτι, Καραγκούνης, Δέλλας και άλλοι αναμένεται να αγωνισθούν σε αυτό το παιγνίδι ενώ θεωρείται πολύ πιθανή και η παρουσία του Μουρίνιο που ήταν ο ηγέτης στην μεγάλη κατάκτηση της Ίντερ εκείνη τη χρονιά.

Η ΕΠΣΗ ανακοίνωσε και επίσημα τη διεξαγωγή του φιλικού επισημαίνοντας:

«Μια τεράστια ποδοσφαιρική εκδήλωση θα φιλοξενήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου στο Παγκρήτιο Στάδιο την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Στο Παγκρήτιο θα τεθούν αντιμέτωπες η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004, Εθνική Ελλάδας, με την Ίντερ του 2010, η οποία είχε κατακτήσει εκείνη τη χρονιά το Champions League!

Πρόκειται για ένα φιλικό μεγάλων αστέρων, με δύο τεράστια προπονητικά ονόματα στους πάγκους, τον Ότο Ρεχάγκελ και τον Ζοσέ Μουρίνιο! Η Εθνικής Ελλάδας των Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Νικοπολίδη, Δέλλα, Μπασινά κ.α. απέναντι στην Ίντερ των Ζανέτι, Μιλίτο, Σάμουελ, Ετό, Μπαλοτέλι, Σνάιντερ, Λούσιο, Μαϊκόν και άλλων διεθνούς παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστών!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς από την ΕΠΣΗ, η οποία έχει αναλάβει τη διοργάνωση και τη φιλοξενία του μεγάλου φιλικού»!