Πλουμή - Παραγιουδάκης

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε ο «11ος Κνώσειος Ημιμαραθώνιος δρόμος» αφιερωμένος στην Βιργινία Μανασάκη (photos)


Με επιτυχία-μεγάλη συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου στο Ηράκλειο ο «11ος Κνώσειος Ημιμαραθώνιος δρόμος» που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη της Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Βιργινίας Μανασάκη. Οι αγώνες, 11ος Κνώσειος Ημιμαραθώνιος δρόμος, 3ος οικογενειακός δρόμος τρέξιμο-πεζοπορίας 5χλμ και ο δρόμος 500μ για αγόρια κορίτσια Δημοτικών σχολείων, διοργανώθηκαν από τον σύλλογο Μαραθοδρόμων Κρήτης με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.










Στον αγώνα παραβρέθηκε η οικογένεια της Βιργινίας Μανασάκη που ευχαρίστησε για την διοργάνωση των αγώνων, όπως επίσης και ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Νίκος Συριγωνάκης ο οποίος δήλωσε: «Συγχαίρω το σύλλογο Μαραθονοδρόμων Κρήτης και όλους όσους συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο ώστε με τη βοήθεια και της Περιφέρειας Κρήτης να πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία ο 11ος Κνώσειος δρόμος. Ήταν μια εκδήλωση που έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να απολαύσουν τη χαρά και τη μαγεία που προσφέρουν οι αγώνες δρόμου, να περπατήσουν τη νότια πλευρά του Ηρακλείου και να το δουν από άλλη οπτική. Για όλους μας ο 11ος Κνώσειος δρόμος είχε ιδιαίτερη αξία, καθώς ήταν αφιερωμένος στη μνήμη της Βιργινίας Μανασάκη. Η Βιργινία υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα και πάντα θα βρίσκεται στο μυαλό και στην καρδιά όλων μας».