Πλουμή - Παραγιουδάκης

Στην Κρήτη από την Παρασκευή το Startup Europe Week


Ο Σύλλογος Νεανικής επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή/Startup Europe διοργανώνουν, για δεύτερη χρονιά, το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας Startup Europe Week.

Το Startup Europe Week Crete φέτος θα διεξαχθεί σε τρεις πόλεις της Κρήτης με σκοπό την εξάπλωση του μηνύματος της επιχειρηματικότητας σε όλο το νησί.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, στο κτίριο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) στο Ενετικό Λιμάνι (με συνδιοργανωτές το ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων).

Ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο και ο κύκλος των εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί στο Ρέθυμνο την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, στο Σπίτι του Πολιτισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, πλήρη agenda των εκδηλώσεων και παρακολούθηση της ζωντανής μετάδοσης, πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας, http://youthentrepreneurship.club ή το startupcrete.com.

Η εκδήλωση θα ξεκινά στις 9:00 το πρωί κάθε ημέρας, με τις εγγραφές των επισκεπτών σε κάθε πόλη.


klik ekriti.gr