Ουζερί του Τερζάκη

Let's Wash - Το πλυντήριο οχημάτων που άλλαξε τα δεδομένα στο Ηράκλειο τώρα και στην Αλικαρνασσό!


Με το πρώτο πλυντήριο οχημάτων - και όχι μόνο - στην Αμμουδάρα, άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία του: Ανοικτά 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις αργίες, ήταν απόλυτα εξυπηρετικό για τον καθένα.
Τώρα, με το δεύτερο Let's Wash στην Αλικαρνασσό, έρχεται να καλύψει ακόμα πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες των οδηγών!
Το νέο Let's Wash βρίσκεται δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" και την πρώην πίστα καρτ και είναι επίσης ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις αργίες.
Διαθέτει 4 θέσεις εξωτερικού πλυσίματος (η μία με ύψος 4,5 μ.), 6 θέσεις εσωτερικού καθαρισμού με ηλεκτρική σκούπα και πίεση αέρα, 1 ΝΕΑ θέση βιολογικού καθαρισμού εσωτερικού και 3 θέσεις φυσήματος - στεγνώματος μοτοσυκλετών, ενώ στο κατάστημά του μπορείτε να βρείτε καθαριστικά αυτοκινήτου, υαλοκαθαριστήρες, αρωματικά και διάφορα άλλα αξεσουάρ.

Δείτε φωτογραφίες από το νέο Let's Wash:

Let’s Wash με απλά βήματαΗ επανάσταση στο πλύσιμο του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας και όχι μόνο!
Ξεχάστε τις ουρές, την αναμονή, το βρέξιμο και την ταλαιπωρία. Τώρα πλένεις το αυτοκίνητο, την μοτοσυκλέτα, το σκάφος, το τροχόσπιτο, ακόμα και… τα χαλιά του σπιτιού σου (!), ό,τι ώρα θες, όποια μέρα θες!
Ξέχασε τα ωράρια, το ανοικτό – κλειστό, τις ουρές και την αναμονή… Στο Let’s Wash κάθε μέρα, όλη μέρα (ακόμα και τη νύχτα), 365 μέρες τον χρόνο, είναι ανοικτά!

Φιλικό στο περιβάλλον
Το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό και η σπατάλη του δεν συγχωρείται. Στο Let’s Wash πλένεις το όχημά σου με το νερό που χρειάζεσαι χωρίς σπατάλες. Παράλληλα, όλα τα καθαριστικά που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα, κατάλληλα για τη χρήση και φιλικά προς το περιβάλλον.

Ξέχασε σφουγγάρια & δέρματα
Η τεχνολογία τους Let’s Wash αλλάζει όλα όσα ήξερες.
Σφουγγάρια, τρίψιμο και όλα όσα έμπαιναν ανάμεσα σε εσένα και το αγαπημένο σου όχημα, ανήκουν στο παρελθόν. Χωρίς να λερωθείς, χωρίς να βραχείς, χωρίς να κουραστείς, πλένεις το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σου εύκολα, γρήγορα και προπαντός, οικονομικά!

Πλένεις με τα… ψιλά!
Το εύκολο πλύσιμο, είναι και οικονομικό.
Το περίμενες ποτέ, ότι θα έπλενες το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σου, με τα ψιλά; Ναι είναι γεγονός! Το κόστος ενός πλυσίματος, είναι περίπου 2 – 3 ευρώ, όσα δηλαδή και τα κέρματα που έχεις μέσα στο αυτοκίνητο.

Μόνο για αυτοκίνητα;
Φυσικά και όχι! Πλένει τα… πάντα!
Μοτοσυκλέτες, σκάφη αναψυχής, τροχόσπιτα, ακόμα και… χαλιά, μπορούν να πλυθούν εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, στο Let’s Wash!