Πλουμή - Παραγιουδάκης

exports.ebeh.gr - Η νέα υπηρεσία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για τα μέλη του


Μια νέα, σύγχρονη και δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικής ενημέρωσης προσφέρει τo Επιμελητήριο Ηρακλείου στις επιχειρήσεις - μέλη του απευθυνόμενο κυρίως σε όσους ασχολούνται ή πρόκειται ν’ ασχοληθούν με το εξαγωγικό εμπόριο.

Δημιούργησε ένα εξειδικευμένο blog με την επωνυμία exports.ebeh.gr, προκειμένου να παρέχει ουσιαστική βοήθεια και να τροφοδοτεί κάθε ενδιαφερόμενο με πληροφορίες σχετικά με τις διεθνείς εμπορικές σχέσεις. Πρόκειται για ένα εύχρηστο εργαλείο, το οποίο θα φιλοξενεί όλες τις νεότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξαγωγές και τις εισαγωγές προϊόντων του διατροφικού και κατασκευαστικού τομέα, της ένδυσης και υπόδησης, των υπηρεσιών και κάθε άλλης δράσης εξωστρέφειας. Θα ενημερώνει για την προσφορά και ζήτηση προϊόντων διαφόρων κλάδων και θα παρέχει συμβουλές και ενημέρωση για ημερίδες, εκθέσεις και επιχειρηματικές αποστολές.

Το exports.ebeh.gr είναι συμβατό με tablets, υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα εκτύπωσης άρθρων, αλλά και share σε διάφορες πλατφόρμες. 


Το νέο, πρωτοποριακό εγχείρημα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, στη διάρκεια της οποίας έγινε εκτενής αναφορά στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο στα Social Media και στον τρόπο που μπορούν ν’ αξιοποιηθούν από τις επιχειρήσεις.


«Όλες μας οι πρωτοβουλίες είναι επικεντρωμένες στη στήριξη των επιχειρήσεων-μελών μας προκειμένου ν΄ ανταπεξέλθουν στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες» τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης και τόνισε ότι «προσπαθούμε ν΄ αξιοποιήσουμε όλα τα σύγχρονα μέσα για να δημιουργήσουμε προοπτικές ανάπτυξης των επιχειρήσεων που θέλουν να στραφούν στις εξαγωγές και να δοκιμαστούν σε νέες αγορές».