Πλουμή - Παραγιουδάκης

Υπάρχουν δηλητηριώδη ερπετά στην Κρήτη;


Υπάρχουν δηλητηριώδη ερπετά στην Κρήτη; Γιατί τα κατοικίδια δεν πρέπει να απελευθερώνονται στη φύση; Πόσα είδη ερπετών και αμφιβίων έχουμε στην Κρήτη και γιατί;

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης του Πανεπιστημίου Κρήτης ένας επιστήμονας μπορεί να σας λύσει όλες τις απορίες και να μάθετε τα πάντα για τα Αμφίβια και τα Ερπετά του τόπου μας.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

11:00 - 12:00 Παρουσίαση-συζήτηση με θέμα «Αμφίβια και Eρπετά του τόπου μας» με τον Καθ. Μωυσή Μυλωνά, Βιολόγο - Διευθυντή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.
12:00 - 14:00 «Στο Eργαστήριο του Επιστήμονα». Παρατηρούμε και εξοικειωνόμαστε με συντηρημένα και ζωντανά αμφίβια και ερπετά (για όλες τις ηλικίες).
12:00 - 14:00 «Ο μικρός γυρίνος και το μυστικό για μια σίγουρη απόδραση». Αφήγηση βατραχοϊστορίας και δραματοποίησή της με απρόσμενες περιπέτειες. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο της υποδοχής του Μουσείου (για ηλικίες από 4 μέχρι και 7 ετών).
12:00 - 14:00 «Ερπετομανία». Μαθαίνουμε για τα ερπετά της Ελλάδας παίζοντας. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο της υποδοχής του Μουσείου (για ηλικίες από 8 ετών και πάνω).
12:00 - 14:00 «Φτιάχνω τα δικά μου αμφίβια και ερπετά». Με οδηγό τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας φτιάχνουμε αμφίβια και ερπετά (για όλες τις ηλικίες).



klik ekriti.gr