Πλουμή - Παραγιουδάκης

Αποκριάτικη Απόδραση της Ομάδας Είμαι Ακόμα Παιδί


Σας Προσκαλούμε να Συμμετέχετε με την Εθελοντική Ομάδα 'Είμαι Ακόμα Παιδί ' στο Καστρινό Καρναβάλι το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017. Σημείο συνάντησης στη Πλατεία Ελευθερίας και Ώρα 15:00.


Ο κάθε εθελοντής και φίλος της ομάδας μας , συμμετέχει μαζί με ένα παιδί από τα δύο Ιδρύματα που βρίσκονται στον Νομό Ηρακλείου : Κέντρο Προστασίας Παιδιού στον Πόρο και Στέγη Αρρένων Ανηλίκων στον Μασταμπά (σύνολο 42 παιδιά). Η συμμετοχή μας στο Καρναβάλι είναι ανοιχτή για όλους τους γνωστούς, φίλους, ανθρώπους που στηρίζουν την δράση μας και όσους θέλουν να αγκαλιάσουν τα παιδιά και να συνεισφέρουν με την παρουσία τους.
Στόχος μας είναι η συμμετοχή της ομάδας να ξεπεράσει τα 150 άτομα. Έτσι, αφενός τα παιδιά θα νιώσουν ενεργά μέλη της κοινωνίας μας και μιας μεγάλης ομάδας που τα αγαπά και αφετέρου θα γνωρίσει ο κόσμος τη δράση μας και θα ευαισθητοποιηθεί προς τον εθελοντισμό.

Το θέμα που θα εκπροσωπήσει της συμμετοχής μας ως αποκριάτικη φορεσιά θα είναι: 'Η ΑΓΑΠΗ' !!

Εδώ δημιουργείστε ελεύθερα!!! Πρόκειται για αυτοσχέδιες στολές με μοναδικό όρο τη 'Φαντασία' και Κυρίαρχα Χρώματα το Κόκκινο και το Λευκό! Όπως και πολλές πολλές καρδιές!! Γυαλιά σε σχήμα καρδιάς, κόκκινες περούκες, μπλουζάκια με ζωγραφισμένες καρδιές! Προτιμήσαμε ένα "κουστούμι" ευφάνταστο που δίνει την ευκαιρία στην δημιουργικότητα, την παιδικότητα , την χαρά και την αγάπη μας να ελευθερωθεί . Δε θα υπάρξει κάποιο κόστος, ώστε να συμμετέχει όποιος το επιθυμεί!!

Για την καλύτερη οργάνωση της Ομάδας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έως τη Δευτέρα 13/02 στο mail μας: info@eimaiakomapaidi.gr ή στην υπεύθυνη Έυη Λεονταράκη τηλ. 6974645331, καθότι όσα περισσότερα άτομα τόσο μεγαλύτερη η γιορτή και αγάπη!


Η ομάδα «Είμαι Ακόμα Παιδί» είναι ένα δίκτυο εθελοντών για την κοινωνικοποίηση και εξωστρέφεια των παιδιών σε Ορφανοτροφεία και Ιδρύματα. Οι δράσεις μας είναι ήδη παρούσες στο «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Προστασίας Παιδιού» στον Πόρο, στο «Ορφανοτροφείο της Μονής Καλυβιανής», στην «Στέγη Αρρένων Ανηλίκων στον Μασταμπά», με στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε όλη την περιφέρεια της Κρήτης και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ας Δείξουμε σε Μικρούς & Μεγάλους μια ποίο φωτεινή και ζωηρή εκδοχή της ζωής!! Τί λες? Συμμετέχεις μαζί μας?
Πάμεεεεεε!!!