Πλουμή - Παραγιουδάκης

Χρώμα, διασκέδαση, κέφι και παρελάσεις καρναβαλιστών στο Ρέθυμνο (Φωτογραφίες)


Πλημμυρισμένο το Ρέθυμνο από χρώματα, μουσικές, ευφάνταστες στολές κυρίως όμως από παιδικά χαμόγελα και πολύ διάθεση για γλέντι είναι από εχθές, παραμονή του μεγάλου καρνάβαλου και της μαγευτικής, όπως πολλοί χαρακτηρίζουν καρναβαλικής παρέλασης.

Χορός, διασκέδαση, κέφι γέλιο και πειράγματα κατά την παρέλαση των μικρών μασκαράδων που ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ, ενώ στο 3ο Γυμνάσιο έχει ξεκινήσει το πάρτυ των παιδιών με γονείς, παιδιά και μαθητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στη διασκέδαση και στην αισιοδοξία.

Η πόλη του Ρεθύμνου γεμάτη καρναβαλιστές επισκέπτες, μέσα σε πνεύμα δημιουργικό και ανέμελο, λόγω τον ημερών, γλεντάει κάτω από τα φώτα και τα ηχεία. Η επίπονη και επίμονη συνεργασία όλων για ένα ολόκληρο χρόνο έφερε και σήμερα όπως και τις προηγούμενες ημέρες τα αποτελέσματα που δικαίωσαν όλους όσους συμμετέχουν στη διοργάνωση και το θεσμό του καρναβαλιού που το έχει φέρει πρώτο στην Κρήτη, γνωστό στην Ελλάδα και βραβευμένο διεθνώς.






Η πληρότητα των ξενοδοχείων έχει φέρει τα χαμόγελα στους επιχειρηματίες, όχι μόνο από την πλευρά της επιχειρηματικότητας, αλλά κυρίως γιατί οι χιλιάδες των επισκεπτών είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της πόλης και του νομού για το τουριστικό προϊόν και το χαρακτήρα της πόλης και των ανθρώπων της.

Τα βραζιλιάνικα κρουστά Batala Creta ξεκίνησαν να δίνουν το σύνθημα για την Νυχτερινή Παρέλαση των ομάδων που στόχο είχε να ξεσηκώσει ακόμη περισσότερο την πόλη, ακόμη περισσότερο το καρναβαλικό πνεύμα καθώς επίσης να οδηγήσει Ρεθεμνιώτες και επισκέπτες, στην Πλατεία Μικρασιατών όπου πραγματοποιήθηκε η Μεγάλη νυχτερινή συναυλία.
Δείτε φωτογραφίες του Image Services: