Πλουμή - Παραγιουδάκης

Βόμβα από τον αδερφό του Στίβεν που χάθηκε στα Μάλια


Είδηση βόμβα από την οικογένεια του Στίβεν που εξαφανίστηκε το 2005 στα Μάλια. 






Όπως έγραψε πρώτο το neakriti.gr o αδερφός του μέχρι σήμερα αγνοούμενου Κρις Κουκ έδωσε στις 16.40 στη δημοσιότητα μέσω Facebook ένα κείμενο στο οποίο ανακοινώνει ότι μετά από 11 χρόνια ο "αγαπημένος αδερφός, ανιψιός και φίλος «επιστρέφει» στο σπίτι".

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον εντοπισμό σκελετού στα Μάλια πραγματοποιήθηκε έρευνα για να διαπιστωθεί αν τα οστά ανήκουν στον αγνοούμενο.

Η ανάρτηση του Κρις Κουκ




Ο αδερφός του 20χρονου Βρετανού αφήνει να εννοηθεί ότι ο σκελετός ανήκει στον νεαρό Βρετανό.



"Θα επιστρέψει για να τον αποχαιρετήσουμε"

Όπως αναφέρει ο Κρίς Κουκ «ελπίζαμε ότι θα επιστρέψει νωρίτερα για να μοιραστούμε και πάλι τη χαρά, την αγάπη και την ευτυχία όπως τα 20 χρόνια που ζήσαμε μαζί. Δυστυχώς όμως θα επιστρέψει για να τον αποχαιρετήσουμε».

Στη συγκινητική ανακοίνωσή του ο αδερφός του άτυχου Στίβεν, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Γνωρίζοντας ότι ο Steven επιστρέφει στο σπίτι μας, μπαίνει το τέλος σε όλη αυτή την "ομίχλη" που σκέπαζε την οικογένεια Cook τα τελευταία χρόνια, σε όλες αυτές τις φημολογίες που εν τέλει αποδείχτηκαν αληθείς. Κύριο μέλημά μας αυτή τη στιγμή είναι να φέρουμε το Steven στο σπίτι του, ώστε να βρεθούμε ξανά κοντά του και θα επιθυμούσαμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.»

Μάλιστα αρκετά συγγενικά και φιλικά πρόσωπα ήδη εύχονται συλληπητήρια στην οικογένεια Κουκ.

Μέχρι στιγμής ωστόσο τίποτα δεν επιβεβαιωθεί επισήμως από την αστυνομία.