Ουζερί του Τερζάκη

Υγεία και ευεξία με την δύναμη της τεχνολογίας

Η συσκευή ευεξίας «DeVita Ritm» αποτελεί μοναδική στο είδος της εφεύρεση, η οποία βελτιώνει την διάθεσή σας, απαλλάσσει από το στρες και την χρόνια κόπωση. 
Η συσκευή διαθέτει 30 προγράμματα, τα οποία θα βοηθήσουν εσάς και τους κοντινούς σας ανθρώπους να διατηρήσετε μια καταπληκτική διάθεση.Πλεονεκτήματα της «DeVita Ritm»:
• Συμβάλλει στην απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό: καταπολεμά την κόπωση, το άγχος, την ευερεθιστότητα, την αδυναμία, τις διαταραχές ύπνου.
• Βελτιώνει τη συνολική κατάσταση του οργανισμού: επιδρά θετικά στο καρδιοαγγειακό σύστημα, προστατεύει από παθήσεις των αγγείων, ρυθμίζει τη λειτουργία τού εντέρου.
• Είναι μια χρήσιμη συσκευή για σπουδάζοντες: βελτιώνει τη μνήμη, την συγκέντρωση, την κατάσταση των αγγείων, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό, απαλύνει την κόπωση των ματιών.


Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες και όλα τα προγράμματα λειτουργίας, κατά των αλλεργιών, αντιστρές, για αθλητές, για καρδιά και αγγεία, κατά της αϋπνίας, για κίνηση χωρίς πόνους, για ρύθμιση του πεπτικού συστήματος, κ.α.


Σύμβουλος της εταιρείας:
ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΡΠΟΒΑ, T: 6979426465
Skype: tatyana9079
FB: Deta-Elis Crete
www.devitaap.gr
www.devitaritm.gr