Πλουμή - Παραγιουδάκης

Υγεία και ευεξία με τη δύναμη της τεχνολογίας - Σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων στην Κρήτη


Εκδήλωση με θέμα "Υγεία και ευεξία με τη δύναμη της τεχνολογίας" θα πραγματοποηθεί στο Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τα Χανιά, με εισηγητή τον Dr Γιάννη Αναγνωστόπουλο, γενικό ιατρό, ομοιοπαθητικό, βιοσυντονιστή και ιατρικό σύμβουλο της Deta-Elis Holding Ευρώπης.

Ο Dr Γ. Αναγνωστόπουλος, ο οποίος είναι και ιδρυτής της Επιστημονικής Εταιρείας Εφαρμογών Βιοσυντονισμού Deta-Med Europe, θα παρουσιάσει τις καινοτομίες στον τομέα της υγείας και της νεότητας, θα αναφερθεί στην υγεία και την ευεξία με την δύναμη της τεχνολογίας, καθώς και στο τι είναι Βιοσυντονισμός, πώς χρησιμοποιείται στην ιατρική και σε ποιες ασθένειες μπορεί να εφαρμοστεί, σε μελέτες και βραβεύσεις, στις γέφυρες της κλασικής και εναλλακτικής ιατρικής, στα καινοτόμα διατροφικά προϊόντα Delixir, κ.α.








Η ιστορία του Βιοσυντονισμού
Η Ιστορία του Βιοσυντονισμού ξεκινά από την δεκαετία του '30!
Δια μέσου των χρόνων η μέθοδος εξελίχθηκε και βεβαίως χρησιμοποιήθηκε στο διάστημα, στο στρατό αλλά και από χιλιάδες γιατρούς ανά τον κόσμο με συσκευές οι οποίες είχαν μεγάλο όγκο και μέγεθος. 80 χρόνια μετά, έχουμε την τύχη να μπορούμε να έχουμε όλοι πια στα χέρια μας τα καταπληκτικά "εργαλεία" ευεξίας, τις μικρές φορητές ασύρματες συσκευές DEVITA και τα επιστημονικά συμπληρώματα DELIXIR, κάνοντας πρόληψη ή και αποκατάσταση της υγείας μας!


Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν:

Στο Ηράκλειο, στο ξενοδοχείο Atrion, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017, στις 19:00
Στο Ρέθυμνο, στο Olympic Palladium, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017.
Στα Χανιά, στο Λεκτόριο, Μίνωος 31, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017. 


Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Σύμβουλο της εταιρείας Τατιάνα Κάρποβα, στο 6979426465, μέσω Skype στο tatyana9079, ή μέσω Facebook.
Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε εδώ: www.devitaap.gr & εδώ www.devitaritm.gr