Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ηράκλειο: Σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα μετά από παράσυρση στο κέντρο της πόλης


Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με σοβαρά κατάγματα και στα δυο χέρια αλλά και τραυματισμό στο πρόσωπο νοσηλεύεται μια 70χρονη γυναίκα θύμα παράσυρσης από αυτοκίνητο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, περίπου στις 7, όταν η γυναίκα προσπάθησε σύμφωνα με πληροφορίες να διασχίσει το δρόμο (Λ. Δημοκρατίας) στο ύψος του πάρκου Γεωργιάδη λίγα μέτρα πιο ψηλά από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου. Τότε ένα αυτοκίνητο επιχείρησε να προσπεράσει άλλα αυτοκίνητα που είχαν «κολλήσει» στην κυκλοφορία.

Η γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο περνώντας από το πάρκο Γεωργιάδη απέναντι και ως φαίνεται ούτε εκείνη παρατήρησε το όχημα που ερχόταν με ταχύτητα παράλληλα της ουράς των οχημάτων ούτε ο οδηγός που επιχείρησε να προσπεράσει τη μεγάλη ουρά, παραβιάζοντας τη διπλή διαχωριστική, πρόσεξε τη γυναίκα.

Η 70χρονη, μέλος γνωστής οικογενείας στο Ηράκλειο λόγω του σωματότυπού της προστατεύθηκε και δεν πέρασε από πάνω της όμως υπέστη σοβαρό τραυματισμό καθώς το όχημα την παρέσυρε στην άσφαλτο για τουλάχιστον 4 μέτρα.

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση το απόγευμα της Τετάρτης με αστυνομία και ΕΚΑΒ να σπεύδουν επί τόπου ενώ ο οδηγός συνοδευόμενος από το δικηγόρο του μετέβη στο Νοσοκομείο όπου συνάντησε την οικογένειά της.

Η 70χρονη χειρουργείται σήμερα όμως η αγωνία της όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι μεγάλη καθώς υπάρχει άλλο ηλικιωμένο πρόσωπο που φρόντιζε.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Συμβουλάκης - klik neakriti.gr