Πλουμή - Παραγιουδάκης

Προστασία από την γρίπη

Η εποχή της γρίπης συνεχίζεται. Η γρίπη αποτελεί μία βαριά ιογενής λοίμωξη η οποία προσβάλλει άτομα οποιασδήποτε ηλικίας. Τα συμπτώματά της είναι έντονα και η μεταδοτικότητά της αυξημένη. 


Κάθε χρόνο από τη γρίπη προσβάλλονται έως 500 εκατ. άτομα. Σε βαριές μορφές γρίπης προκαλούνται μη αντιστρεπτές βλάβες του καρδιοαγγειακού συστήματος, του αναπνευστικού, του κεντρικού νευρικού συστήματος. Ο ιός μεταδίδεται με το διασκορπισμό σταγονιδίων στον αέρα ( με φτερνίσματα, βήχα, κατά τη διάρκεια συνομιλίας). Η πιο δύσκολη επιπλοκή τη γρίπης είναι η πνευμονία. 


Το πρόγραμμα «Προστασία από την γρίπη» προορίζεται για την εξολόθρευση διαφόρων στελεχών της γρίπης και την εξουδετέρωση των φλεγμονωδών εκδηλώσεων. Προληπτικά κατά την περίοδο επιδημίας το πρόγραμμα εφαρμόζεται 1 φορά ανά 2 μέρες. 


Εάν είναι απαραίτητο, καθημερινά 2-3 φορές ανά ημέρα. Προς αποφυγή μυκητιακής επιβάρυνσης είναι πιθανή η συνδυαστική χρήση και των προγραμμάτων «Κατά των σταφυλόκοκκων», «Κατά των στρεπτόκοκκων», «Κατά της κάντιντα», «Αντιικό» και «Χωρίς κρυολόγημα».

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή “DeVita AP”, η οποία επιλεκτικά στοχεύει τους παθογόνους μικροοργανισμούς και συμβάλει στην εξουδετέρωσή τους, το γεγονός που επιτρέπει στον ανθρώπινο οργανισμό να λειτουργήσει σε φυσικές, μη επιβαρυμένες από εξωτερικές παράγοντες συνθήκες.