Πλουμή - Παραγιουδάκης

"Θα συνεχίσουμε το έργο σου Βιργινία…" - Συγκίνηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο – Φόρος τιμής στην Βιργινία Μανασάκη που θα είχε γενέθλια σήμερα


Σε κλίμα συγκίνησης άρχισε πριν από λίγο τη συνεδρίαση του το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης αποτίοντας φόρο τιμής στη μνήμη της εκλιπούσας Περιφερειακής Συμβούλου-ΠΕ Ηρακλείου και Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Βιργινίας Μανασάκη.

Παρόντος του Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειαρχών το Περιφερειακό Συμβούλιο κράτησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Βιργινίας Μανασάκη, στη πρώτη συνεδρίαση του μετά τον θάνατο της, ενώ μια ανθοδέσμη με λουλούδια με τη φωτογραφία της είχαν τοποθετηθεί στο έδρανο-θέση της στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης εξέφρασε την θλίψη του Σώματος για τον πρόωρο χαμό της Βιργινίας Μανασάκη λέγοντας το έργο της θα συνεχιστεί από την Περιφέρεια Κρήτης.






Το Περιφερειακό Συμβούλιο συνέχισε την συνεδρίαση του με τα προγραμματισμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης όπως επίσης με θέματα προ ημερησίας διάταξης.