Πλουμή - Παραγιουδάκης

Παραίτηση Γ. Λεμπιδάκη από την Παγκρήτια Τράπεζα – Ο Ν. Μυρτάκης νέος Πρόεδρος


Ραγδαίες αλλαγές στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα μετά την είσοδο του στρατηγικού επενδυτή κ. Μιχάλη Σάλλα και ενώ εκκρεμεί η έγκριση της σχετικής συμφωνίας από την Τράπεζα της Ελλάδος.


Αργά σήμερα το απόγευμα, μετά από τρίωρη συνάντηση της Διοίκησης της Παγκρήτιας με όλο το προσωπικό της Συνεταιριστικής Τράπεζας, ο ιστορικός της πρόεδρος κ. Γιάννης Λεμπιδάκης ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το τιμόνι της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, διευκολύνοντας έτσι και τις εξελίξεις με την είσοδο του στρατηγικού επενδυτή στη διοίκηση της Τράπεζας.

«Ένας ιστορικός κύκλος έκλεισε», είπε ο απερχόμενος πρόεδρος, τονίζοντας ότι θα παραμείνει πάντα στο πλευρό ενός εγχειρήματος που «αγκάλιασε» όλη την Κρήτη. Ταυτόχρονα όμως ανακοινώθηκε ότι με σύμφωνη γνώμη και του στρατηγικού επενδυτή ο μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος της Τράπεζας Νίκος Μυρτάκης, θα αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου.

Οι αλλαγές στο διοικητικό σχήμα αναμένεται να λάβουν και επίσημο χαρακτήρα με την ολοκλήρωση των τυπικών εγκρίσεων από την Τράπεζα της Ελλάδος για την είσοδο του στρατηγικού επενδυτή κ. Μιχάλη Σάλλα.


ΡεπορτάζΓιώργος Σαχίνης - klik neakriti.gr