Πλουμή - Παραγιουδάκης

2ο Φεστιβάλ Πιάνου Δήμου Ηρακλείου – Εντυπωσίασαν οι Ηρακλειώτες Λίνα Ζάχαρη και Αντώνης Μπουνταλάκης (φωτογραφίες)


Με συναυλία δυο ταλαντούχων Ηρακλειωτών, της Λίνας Ζάχαρη και του Αντώνη Μπουνταλάκη, συνεχίστηκε το βράδυ της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου, στο κατάμεστο Πειραματικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου, παρουσία και του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, το 2ο Φεστιβάλ Πιάνου του Δήμου.

Η συναυλία περιελάμβανε έργα των Chopin, Rachmaninoff, Debussy, Scarlatti κ.α. ενώ οι δυο πιανίστες επεφύλαξαν και μια έκπληξη στους θεατές που τους χειροκρότησαν θερμά, καθώς είχαν ετοιμάσει για το τέλος μια κοινή εμφάνιση – τέσσερα χέρια, ένα πιάνο! 


Την συναυλία, εκτός από τον Δήμαρχο, παρακολουθήσαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αριστέα Πλεύρη, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας Στέλα Αρχοντάκη και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Gian Andrea Garancini.





Το 2ο Φεστιβάλ Πιάνου του Δήμου Ηρακλείου συνεχίζεται το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 20.30 στο Πειραματικό Θέατρο του Πολιτιστικού , με ρεσιτάλ από την Yekaterina Lebedeva. Η διεθνούς φήμης πιανίστα και καθηγήτρια του Royal College of Music, από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου θα διδάξει και σε σεμινάριο πιάνου, πάντα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο και θα είναι ανοιχτό σε μαθητές Κατωτέρας, Μέσης, Ανωτέρας, Πτυχιούχους και Διπλωματούχους. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: www.heraklionpianofestival.com/seminario