Πλουμή - Παραγιουδάκης


Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 ξεκινάει το 1ο Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις 2017 για αγόρια- κορίτσια 12,14 και 16 ετών, που διοργανώνει το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, τον Δήμο Ηρακλείου και τον ΔΟΠΑΦΜΗ.

Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ 220 στο αριθμό αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα. Το γεγονός ότι τα γήπεδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. βρίσκονται στο κέντρο της πόλης αποτελεί ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα αφού αθλητές , προπονητές και συνοδοί έχουν κυριολεχτικά στα πόδια τους ότι χρειαστούν. Ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, συγκοινωνίες κ.λ.π. Αυτός είναι ό λόγος που όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει του ΗΡΑΚΛΕΙΟ για τους αγώνες αυτούς.

Η έναρξη θα είναι αύριο Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου με τα προκριματικά στις κατηγορίες 12 και 14 ετών, ενώ από το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει και το κυρίως ταμπλό. Οι αγώνες αναμένεται να ολοκληρωθούν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Στον αγωνιστικό τομέα: Ο Όμιλος μας θα συμμετάσχει με 25 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες. Αναλυτικά:

Αγόρια 12 ετών: Βελεντάκης Γιάννης, Καλατζής Αλέξανδρος, Καρακώστας Σπύρος, Κολοβός- Σοφίος Δημήτρης, Μπουνάκης Δημήτρης.

Κορίτσια 12 ετών: Δερμιτζάκη Ευαγγελία, Καραπιπεράκη Ευανθία, Κουγιουμτζόγλου Ευαγγελία, Μπόγρη Αθηνά, Νικολαϊδη Ευαγγελία, Νταμπακάκη Χρυσή

Αγόρια 14 ετών: Βολτυράκης Βασίλης, Γενναράκης Νίκος, Γκαγκαουδάκης Στέλιος, Δελάκης Δημήτρης, Μανδαλενάκης Αναστάσης, Μπόγρης Βαγγέλης, Ταβερναράκης Μανόλης.

Κορίτσια 14 ετών: Γαρεφαλάκη Μάριαν, Γαβριλάκη Ναυσικά, Ζαφειροπούλου Κατερίνα, Κωστάκη Ελένη, Φουντούλη Αλεξάνδρα, Χατηαθανασίαδη Ιωάννα.

Αγόρια 16 ετών: Ταμιωλάκης Βαλάντης.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους του Τένις αλλά και όλους τους Ηράκλειώτες να παρακολουθήσαν υψηλού επιπέδου αγώνες και να συμμετέχουν με τον τρόπο τους, στην προσπάθεια που κάνει ο Όμιλος να διοργανώνει περισσότερα τουρνουά στην καρδιά της πόλης!



Η είσοδος είναι δωρεάν. Οι αγώνες θα ξεκινούν καθημερινά από τις 09:00 το πρωί και θα διαρκούν μέχρι αργά το βράδυ.