Πλουμή - Παραγιουδάκης

Με 16 άρματα και ομάδα χορού το Μαλιώτικο... στο Καστρινό Καρναβάλι


Για πρώτη φορά στα χρονικά Μαλιώτικο Καρναβάλι θα συμμετάσχει με την ομάδα του, στο Καστρινό Καρναβάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr η φετινή αποκριάτικη παρέλαση στο κέντρο του Ηρακλείου θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε όγκο και συμμετοχές, αφού με την στήριξη και την συμμετοχή των Μαλίων το αποτέλεσμα αναμένεται... μεγαλειώδες!

«Είναι αλήθεια για πρώτη φορά θα συμμετέχουμε στο Καστρινό καρναβάλι και θα στηρίξουμε τους διοργανωτές, με μεγάλη χαρά» αναφέρει στο ekriti.gr o πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Παναγιώτης Μαρκογιαννάκης.

«Η παρουσία μας θα είναι σημαντική αφού θα στηρίξουμε την προσπάθεια με πολυεστερικές κατασκευές- άρματα που θα φέρουμε από την Πάτρα κατασκευασμένα ειδικά για εμάς. Συνολικά θα έχουμε έξι άρματα ύψους 5 μέτρων και 10 τεμάχια ύψους 3.5 μέτρων» τονίζει ο πρόεδρος.

Η θεματολογία των αρμάτων περιλαμβάνει τον δύο καραγκιόζηδες, δύο κλόουν, έναν μαντολινάρη, τον θεό Διόνυσο και μικρούς καραγκιόζηδες.

"Η μεγάλη έκπληξη της παρέλασης θα έρθει από την ομάδα των Βραζιλιάνων που ετοιμάζουν κάτι πολύ πρωτοποριακό για εμάς. Θα το δείτε εκείνη την μέρα. Πεζοπόρα τμήματα με μασκαράδες δεν θα μπορούμε να διαθέσουμε γιατί τις ίδιες μέρες οι ομάδες κυνηγών έχουν το μεγάλο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού", καταλήγει ο κ. Μαρκογιαννάκης.


Μάρα Μπέκα - klik ekriti.gr