Πλουμή - Παραγιουδάκης

«Εμείς & Εμείς» οι νικητές στο 15ο Κυνήγι Κρυμμένου θησαυρού (φωτογραφίες)


Νικητές οι «Εμείς κι Εμείς» αναδείχθηκαν στο 15ο Κυνήγι Κρυμμένου θησαυρού στο Ηράκλειο. Με μιάμιση ώρα καθυστέρηση και μια μικρή βοήθεια στον τελευταίο γρίφο κατάφεραν τελικά να λύσουν το αίνιγμα και να αναδειχθούν οι απόλυτοι νικητές για το 2017.

Ο φετινός γρίφος φαίνεται να δυσκόλεψε αρκετά τους διαγωνιζόμενους για το Κυνήγι του Κρυμμένου θησαυρού το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της «Καστρινής Αποκριάς 2017».
Μικροί, μεγάλοι, οικογένειες, φοιτητές και φίλοι χωρισμένοι σε ομάδες έλαβαν και φέτος μέρος στο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού που χρόνια τώρα έχει κερδίσει τις καρδιές τους. Η συμμετοχή ήταν και φέτος πολύ υψηλή αφού έλαβαν μέρος 65 ομάδες!

















Οι διαγωνιζόμενοι περιμένουν πως και πως τη στιγμή που πεζοί, ή επιστρατεύοντας τα ποδήλατα και τις μηχανές τους θα επιδοθούν στον αγώνα για να αναδειχθεί η δική τους ομάδα νικήτρια.
Οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο "Κυνήγι", πλέον έμπειρες έχουν ήδη προετοιμαστεί μελετώντας βιβλία και σημεία του Ηρακλείου και ... ακονίζουν τα μαχαίρια τους στη σημερινή αναμέτρηση γνώσεων, ευστροφίας, ταχύτητας και συνεργασίας!


Ο γρίφος

Λίγες ώρες μετά την μεγάλη παρέλαση της Καστρινής Αποκριάς που ξεσήκωσε τους Ηρακλειώτες το απόγευμα του Σαββάτου, η περσινή νικήτρια ομάδα «EUROGEKA» ανακοίνωσε τον εναρκτήριο γρίφο και το παιχνίδι ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής από την ενετική Λότζια.
"Στα θρανία της απομόνωσης και του σκότους, εκεί που πριν, πίνοντας σούμα, χαμένες πατρίδες αναπολούσαν. Περπατά και βροντά όρη, δάση περνά." ακούστηκε και όλοι άρχισαν να τρέχουν με σκοπό τι άλλο; Να λύσουν το γρίφο...


 
Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης - klik neakriti.gr