Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ξεφάντωμα στο 12ο Πυργιανό Καρναβάλι (φωτογραφίες)


Ξεφάντωμα στο 12ο καρναβάλι ΠΥΡΓΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.Τις καλύτερες των εντυπώσεων άφησε το 12ο ΠΥΡΓΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή και αμείωτο κέφι. 


Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα ξεφαντώματος- Μικροί κει μεγάλοι σε αποκριάτικους ρυθμούς - όπου τα γκρουπ και τα άρματα που σατίριζαν θέματα της επικαιρότητας, ξεκίνησαν από την αγορά του Πύργου εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών.







Το 12ο Πυργιανό Καρναβάλι Πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου ΠΥΡΓΟΥ και με τη υποστήριξη του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.


Επίσης ότι συμμετείχαν:
Το Νηπ/γειο κ δημοτικό σχολείο Μεσοχωρίου
Το Νηπ/γειο κ δημοτικό σχολείο Τεφελίου
Το Νηπ/γειο κ δημοτικό σχολείο Χάρακα
Το Νηπ/γειο, δημοτικό σχολείο κ γυμνάσιο Πύργου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφαλάδου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιγόρτυνου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροτασίου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τεφελίου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου
Οι Ελεύθερες ομάδες από τον Πύργο

Ο Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων κ. Κοκοσάλης Εμμ δήλωσε "Το καρναβάλι του ΠΥΡΓΟΥ είναι πλεον θεσμός και η δημοτική αρχή το υποστηρίζει με κάθε τροπο που μπορεί".

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επιτροπάκης Γεώργιος δήλωσε "12ο καρναβάλι ΠΥΡΓΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ είχε πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή και πολύ κέφι..... και πλέον είναι ένα από τα μεγαλύτερα καρναβαλια που πραγματοποιούνται στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου. Είναι μια πραγματική Γιορτή για τον Δήμο ΑΡΧΑΝΩΝ-ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ."


Eνω η Πρόεδρος των πολιτιιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων κ. Γενειατάκη-Φωτοπούλου Χαρά δήλωσε "ο δήμος στηρίζει όλες τις πολιτιστικές δραστηριότητες με την ίδια θέρμη και ενθουσιασμό".