Πλουμή - Παραγιουδάκης

Εικόνες ντροπής στο Βενιζέλειο - Η δημόσια υγεία στα χειρότερά της (video)


Τα ράντζα της ντροπής "πνίγουν" το Βενιζέλειο νοσοκομείο. O πρώτος όροφος "φράκαρε" ελέω… γρίπης. Περιπλανώμενοι παθολογικοί ασθενείς σε ράντζα ακόμα και στους διαδρόμους της ογκολογικής, της αιματολογικής, της χειρουργικής, της ορθοπεδικής, της οφθαλμολογικής κι όχι μόνο.

Νοσηλεία στους διαδρόμους των νοσοκομείων και το 2017. Σκηνές απείρου κάλλους. Η εικόνα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο αδιάψευστος μάρτυρας.


Ράντζα στους διαδρόμους

Ασθενείς σε κίνδυνο. Ακόμα και ευπαθείς ομάδες, ηλικιωμένοι και άνθρωποι που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου νοσηλεύονται σε ράντζα στους διαδρόμους του νοσοκομείου.
Ο εφιάλτης της γρίπης καραδοκεί και έχει αφήσει πίσω του νεκρούς και στην Κρήτη και ακόμα περισσότερους στην Ελλάδα και τα δημόσια νοσοκομεία "φρακάρουν" και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες, με αποτέλεσμα να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τριτοκοσμικές εικόνες περασμένων δεκαετιών, που εκθέτουν το δημόσιο σύστημα υγείας.


Δωρεάν εξέτασης στα ΠΕΔΥ

Δεν κατέστη εφικτή η επικοινωνία με τη διοίκηση του νοσοκομείου, ωστόσο η ΔΥΠΕ αρκέστηκε να συμβουλεύσει τους πολίτες να μη συνωστίζονται στα νοσοκομεία αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, καθώς υπάρχει και η επιλογή της δωρεάν εξέτασης στα ΠΕΔΥ.

Ρεπορτάζ Φωτεινή Μαυροματάκη - klik neakriti.gr