Πλουμή - Παραγιουδάκης

Στην γιορτή για την Ελληνική επιχειρηματικότητα η Chnaris H.M.D.C.


Στην εκδήλωση – γιορτή για την Ελληνική επιχειρηματικότητα Business Success Stories που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, παρουσιάστηκε έπειτα από σχετική πρόσκληση η πορεία και οι προοπτικές της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη του Ζαππείου και ήταν αφιερωμένη στην επέτειο των 15 χρόνων εκδοτικής επιτυχίας της Συλλεκτικής Σειράς Λευκωμάτων “Success Stories”. Μιας σειράς που περιλαμβάνει τις ιστορίες επιτυχίας Ελλήνων & Ελληνίδων από τον κόσμο των επιχειρήσεων και της επιστήμης που κατόρθωσαν να διακριθούν ο καθένας στον τομέα του, φωτογραφιζόμενοι σε πρωτότυπη ασπρόμαυρη φωτογράφηση. Στα 16 λευκώματα που έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα (Business, Managers, Medical, Greek Foods κ.α) , έχουν φιλοξενηθεί περισσότεροι από 800 Έλληνες &Ελληνίδες που κατόρθωσαν με την σκληρή δουλειά και το όραμα τους να δουν τα όνειρα τους να γίνονται πράξη.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν επιχειρηματίες, managers και επιστήμονες που συμμετείχαν σε παλαιότερα Λευκώματα, αλλά και κάποιοι που φιλοξενούνται στο επετειακό «15 Χρόνια Success Stories» που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Ο Ιδρυτής και Γεν. Δ/ντης της Chnaris H.M.D.C. Ζαχαρίας Α. Χνάρης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η επιχειρηματικότητα στην χώρα μας, αποτελεί έναν από τους ελάχιστους πυλώνες που μπορούν να λειτουργήσουν ως μοχλοί ανάπτυξης. Και για αυτό οφείλει η Πολιτεία να την ενισχύσει, να την υποστηρίξει και να της παρέχει κάθε δυνατό αναπτυξιακό εχέγγυο. Με την συμμετοχή μας στην κορυφαία αυτή εκδήλωση και την παρουσίαση της Chnaris HMDC, καταφέραμε να συμβάλλουμε στην προβολή του Κρητικού επιχειρείν και να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα ότι παρά τα μύρια όσα προβλήματα αντιμετωπίζει – και – ο τουρισμός, υπάρχουν δυνατότητες και προοπτικές στον κλάδο».