Πλουμή - Παραγιουδάκης

Η όμορφη δασκάλα της γιόγκα που διαφημίζει την Κρήτη (video)


Ένα εντυπωσιακό βίντεο που γυρίστηκε στην Κρήτη με φόντο τις ομορφιές του νησιού και πρωταγωνίστρια μεταξύ άλλων την όμορφη δασκάλα γιόγκα να επιδίδεται σε ασκήσεις που απαιτούν ευλυγισία και απόλυτη συγκέντρωση, «κλέβει» την παράσταση. Το βίντεο έχει ως στόχο την προσέλκυση τουριστών στο νησί μας.

Όπως εξηγεί η Ιωάννα Κολιακουδάκη με ενθουσιασμό για την ιδέα στην εκπομπή "Καλό Μεσημέρι" της ΚΡΗΤΗ ΤV «ήταν όνειρο το Yoga in Crete .To βίντεο έγινε τον Οκτώβριο του 2016 στα Χανιά. Σκοπός είναι οι διακοπές σε συνδυασμό με τη γιόγκα, δηλαδή να έρθουν για διακοπές και να προσελκύσουμε κόσμο από το εξωτερικό ώστε να δουν τις ομορφιές της Κρήτης ,να κάνουν διακοπές και να απολαύσουν όλα τα οφέλη της γιόγκα».




Ένας τραυματισμός την οδήγησε στη γιόγκα

Η όμορφη δασκάλα γιόγκα εξήγησε ότι ένα τυχαίο γεγονός οδήγησε αυτή τη μορφή άσκησης και διαλογισμού στη ζωή της. Όπως αναφέρει «τη γιόγκα τη γνώρισα έπειτα από έναν τραυματισμό που είχα γιατί είμαι γυμνάστρια και μπήκα στη διαδικασία για να θεραπεύσω τα γόνατα και τη μέση μου, και μετά απλά ήρθε ο «έρωτας».

Όσο για τα οφέλη της γιόγκα σημειώνει «βασικά σε μαθαίνει να αναπνέεις και όντως η αναπνοή είναι η ζωή μας. Μαθαίνοντας να αναπνέουμε σωστά γαληνεύει ο νους, ησυχάζει. Όχι ότι δεν έχεις ενέργεια ή ότι δεν είσαι άνθρωπος ζωηρός, απλά αντιμετωπίζει διαφορετικά τη ζωή. Στην Αθήνα για παράδειγμα όπου ζούμε εμείς και υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα, ζούμε μέσα στο στρες και τον πανικό, λες : "λοιπόν ας αναπνεύσω λίγο ας χαλαρώσω".

Στη διάρκεια της εκπομπής λάτρεις της γιόγκα επιδόθηκαν σε ασκήσεις που προκάλεσαν θαυμασμό αφού απαιτούν μοναδική ευλιγισία.

Δείτε το Yoga in Crete




ΕπιμέλειαΦιλία Σαριδάκη - klik neakriti.gr