Πλουμή - Παραγιουδάκης

Οδός "Μιλτιάδη Καράτζη" στη Βιομηχανική Περιοχή - Συγκίνηση στην εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων ΒιΠε Ηρακλείου (φωτογραφίες - video)


Την μετονομασία της οδού Μαυσώλου της Αλικαρνασού, σε οδός "Μιλτιάδη Καράτζη" ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου, εκδήλωση στην οποία βραβεύτηκε η επιχειρηματίας Νανά Καράτζη για το πολύπλευρο κοινωνικό της έργο.

video από ΚΡΗΤΗ tv


Η ανακοίνωση έγινε δεκτή με παρατεταμένο χειροκρότημα από τους παρευρισκομένους αφού είναι κοινός αποδεκτό ότι η προσφορά του αείμνηστου Μιλτιάδη Καράτζη ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον τόπο.


Η Μ. Αντωνακάκη και ο Πρόεδρος τους Συνδέσμου Λ. Αντωνακάκης





Στην ίδια εκδήλωση, ο Σύνδεσμο τίμησε την Νανά Καράτζη για το πλούσιο επιχειρηματικό και κοινωνικό της έργο, με το βραβείο να παραλαμβάνουν τα παιδιά της, λόγω ενός ατυχήματος που δεν επέτρεψε στην Ν. Καράτζη να παρευρεθεί. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που προβλήθηκε ένα video με στιγμές από την ζωή και το έργο της, με τους συνεργάτες και τα παιδιά της να μιλούν για την Νανά ως μητέρα, επιχειρηματία αλλά και άνθρωπο που δίνει απλόχερα αγάπη.




Την εκδήλωση διοργάνωσε η Μαρία Αντωνακάκη, την παρουσίαση είχε ο Μανόλης Φούμης ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς είχε η Ελεάννα Παπαϊωάννου με τους συνεργάτες της.




Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες ΚΕΝ – Δίνει ρεύμα, Round Travel, Καράτζης Α.Ε. Όμιλος Εταιρειών, Εκτυπώσεις Δετοράκης & Εκδόσεις Ίτανος, Σαβοϊδάκης αρτοποιεία – ζαχαροπλαστική, Υδρομετάλ – Ι Ανυφαντάκης ΑΕΒΕ, I Drive σχολή οδηγών, Ματαλλιωτάκης Ιωάννης Υπηρεσίες εκπαίδευσης, φύλαξης χώρων, αυτοάμυνας & προστασίας, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν η Κρήτη tv, η Εφημερίδα Νέα Κρήτη, το Portal neakriti.gr και το Ράδιο 984.