Πλουμή - Παραγιουδάκης

Η ομάδα των Μαλίων στο Καστρινό Καρναβάλι και στο Κυνήγι του Θησαυρού


Μετά την επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή των μικρών… κυνηγών την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, στο Πάρκο Γεωργιάδη με το 8ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού από τους «EUROGEKA» και τον Δήμο Ηρακλείου, την θέση έρχεται να πάρει το 15ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού με την συμμετοχή 2000 περίπου ατόμων όλων των ηλικιών.

Πλέον πρόκειται για ένα θεσμό στην πόλη μας και χαρακτηρίζεται ως η κορυφαία Αποκριάτικη εκδήλωση. Θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με κεντρικό άξονα το Δημαρχείο και θα εξελιχθεί στο κέντρο και τα περίχωρα της πόλης μέχρι αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr σε αυτή την κορυφαία Αποκριάτικη εκδήλωση, θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και μία από αυτές θα είναι και η συμμετοχή της ομάδας καρναβαλιού των Μαλίων στο Καστρινό Καρναβάλι.

Τα πράγματα με χρόνο με το χρόνο γίνονται καλύτερα και αλλάζουν χαρακτήρα, ακόμη και στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού.

Ωστόσο οι εκδηλώσεις του Καστρινού Καρναβαλιού συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα με συναυλία για δύο φωνές και ένα πιάνο στο Θεατρικό Σταθμό την Τετάρτη, με πάρτι στην πόλη την Τσικνοπέμπτη, με συναυλία της Φιλαρμονικής στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου την Παρασκευή, με μουσικοχορευτική παράσταση του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου το Σαββατοκύριακο στον Θεατρικό Σταθμό αλλά φυσικά με το μεγάλο κυνήγι θησαυρού την ερχόμενη Κυριακή.

Μάρα Μπέκα  - klik ekriti.gr