Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ηράκλειο: Βγάλτε γλάστρες και καφάσια από το δρόμο - Έρχονται πρόστιμα!


Με πρόστιμα απειλεί η Δημοτική Αρχή Ηρακλείου όσους διατηρούν, "με το έτσι θέλω", θέσεις στάθμευσης έξω από τα σπίτια ή τα καταστήματά τους. 


Ο πολιτικός προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνος Παττακός, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και τον Λευτέρη Βαρδάκη, ανακοίνωσε ότι εντός των ημερών, κλιμάκια της υπηρεσίας θα επισκέπτονται περιοχές όπου υπάρχουν καταγγελίες, αλλά και χωρίς καταγγελίες και θα ενημερώνουν τους πολίτες, που με καφάσια, καρέκλες και γλάστρες "καβαντζώνουν" θέσεις στάθμευσης. Θα ακολουθεί δεύτερη επίσκεψη, και αν ο δημότης δεν έχει συμμορφωθεί, θα κόβεται επί τόπου πρόστιμο 400 ευρώ και θα καλείται η υπηρεσία Καθαριότητας για να απομακρύνει τα αντικείμενα.

Αξίζει να τονίζουμε ότι τελευταία έχουν καταγραφεί πολλές καταγγελίες για τέτοια περιστατικά και εκτός των τειχών

Ο κ. Παττακός είπε ότι πρόστιμα θα κόβονται και στους ιδιοκτήτες ΙΧ χωρίς πινακίδες που μένουν ακινητοποιημένα για μήνες ή και περισσότερο, ενώ άμεσα θα γίνεται και η απομάκρυνση των οχημάτων.

Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί εναγωνίως να διασφαλίσει θέσεις στάθμευσης, καθώς εντός των επόμενων εβδομάδων, η δωρεάν χρήση των πρώην δημοτικών πάρκινγκ δεν θα είναι δυνατή.



klik ekriti.gr