Πλουμή - Παραγιουδάκης

Και ο Παππάς... παντρεύτηκε! (φωτογραφίες)


Ήταν όλοι εκεί! Και αδιαμφισβήτητα είναι ο γάμος της χρονιάς. Αυτός, αυτή και… το μυστήριο, γεμάτο αγαπημένους φίλους και συνεργάτες που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο Δημήτρης Παππάς, ο άνθρωπος που άλλαξε την εικόνα του ραδιοφώνου στα Χανιά, με πλήθος επιτυχημένων τηλεοπτικών και καλλιτεχνικών παραγωγών στο ενεργητικό του και ιδιοκτήτης σήμερα του Super Fm 89.6 και του zarpanews.gr, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, αλλά και εκλεκτή όλων μας, Σοφία Πετρόχειλου, οικονομολόγο, εξειδικευμένη σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων και πολύτιμη συνεργάτιδα του Δημάρχου Χανίων.
Για να είναι βέβαια και πιο σίγουρος ότι το θέμα του γάμου θα οργανωθεί σωστά, ζήτησε από την «κολόνα» του επαγγελματικού του σπιτιού- αρχισυντάκτρια του zarpanews.gr, Εμμανουέλα Νικολακάκη, να τον παντρέψει, μαζί με τον επιστήθιο φίλο του Νίκο Ηλιάκη.




Το Σάββατο το απόγευμα, βάλαμε τα γιορτινά μας και βρεθήκαμε στον Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου για να καμαρώσουμε τον Δημήτρη, με την απαστράπτουσα από ευτυχία στο κατάλευκο δαντελένιο νυφικό της Σοφία, να δένονται με ιερά δεσμά του γάμου.
Η νύφη, εκθαμβωτική και με το λαμπερό της χαμόγελο μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων, ενώ ο γαμπρός με το μοναδικό του στυλ, χαρούμενος και απρόσμενα ήρεμος, δεν έκρυψε την χαρά του ούτε κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, το οποίο είχε και μία καινοτομία που αναμένεται να γίνει μόδα. Την selfie γαμπρού, νύφης και κουμπάρων όσο το μυστήριο ήταν σε εξέλιξη…

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:








































klik zarpanews.gr

Απ' όλη την ομάδα του iraklioblog, πολλές ευχές για βίον ανθόσπαρτον!!!