Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ρέθυμνο: Και οι καθηγητές πλακώθηκαν!


Γης μαδιάμ έγινε το στέκι των καθηγητών στο Ρέθυμνο μετά από διένεξη ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς που διασκέδαζαν.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν μετά από πλάκα για το ποιος θα τακτοποιούσε τον χώρο μετά το πέρας της βεγγέρας, όμως από τις σκηνές χαράς και ανεμελιάς, συνοδεία τσικουδιάς, εν τέλει ξέσπασε άγριος καβγάς με αποτέλεσμα να κριθεί σκόπιμο να μεταφερθεί εκπαιδευτικός στο νοσοκομείο!

Ένας εκ των παρευρισκομένων, φέρεται να έριξε εν είδει "αστεϊσμού" μια κανάτα στο κεφάλι ενός άλλου εκπαιδευτικού, όμως, ένας τρίτος δεν το βρήκε και τόσο αστείο και έριξε… μπουνιά στον πρώτο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για τις πρώτες βοήθειες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου για το περιστατικό:

«Αναστολή της λειτουργίας του Στεκιού των Καθηγητών

Εξαιτίας δυσάρεστων γεγονότων που συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου 14/1/2017 στο Στέκι των Καθηγητών και τα οποία παραβιάζουν τους κανόνες λειτουργίας όπως έχουν οριστεί από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΡ, το Δ.Σ. αποφασίζει να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία του μέχρι να συζητηθεί το πρόβλημα και να βρεθεί λύση η οποία να εξασφαλίζει τόσο την ομαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων που φιλοξενούνται στο Στέκι όσο και τις αρχές της συλλογικότητας και του σεβασμού των συλλογικών αποφάσεων στις οποίες άλλωστε στηρίζεται η ίδια η ύπαρξη του χώρου αυτού».

ΡεπορτάζΜατθαίος Καπετανάκης - klik neakriti.gr