Πλουμή - Παραγιουδάκης

Χ. Βατσινά: Ηρακλειώτισσα στα 17 έκανε την πρώτη συλλογή!


Τι και αν είναι μόλις 17 ετών και δεν έχει τελειώσει ακόμα το σχολείο... Τι και αν ήρθε σε επαφή με τα... μυστικά του σχεδίου μόδας πριν από ένα χρόνο... Η Χριστίνα Βατσινά, μία μαθήτρια από το Ηράκλειο κατάφερε κάτι μοναδικό. Να κερδίσει το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε 11 συμμετοχές στο διαγωνισμό της Athens Xclusive Designers Week κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποκομίζοντας άκρως εγκωμιαστικά σχόλια!

Η Ηρακλειώτισα μαθήτρια θα έχει μάλιστα την ευκαιρία να παρουσιάσει την πρώτη της συλλογή στις 2 Απριλίου στην Athens Xclusive Designers Week και όπως τονίζουν οι... ειδικοί το μέλλον της ανήκει. Τα σχέδιά της έγιναν αντικείμενο συζήτησης για την ιδιαιτερότητά και τον ξεχωριστό χαρακτήρα τους!


Όσοι γνωρίζουν την Χριστίνα Βατσινά μιλούν για μία έφηβη, με πάθος για το σχέδιο μόδας, που συνδυάζει με ιδιαίτερη ωριμότητα την αγάπη της για τη δημιουργικότητα με το σχολείο και τα μαθήματά της. Με επιμονή, υπομονή και με τη στήριξη της οικογένειά της κατάφερε να ξεχωρίσει και να... συζητηθεί.


Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό το οποίο κατάφερε η 17χρονη Χριστίνα η οποία θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί και να έρθει σε επαφή το επόμενο διάστημα με τους κορυφαίους του χώρου!


Τι δηλώνει αποκλειστικά στο neakriti.gr: «Το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα χάρη σε εσάς που στηρίξατε το σχέδιό μου».

Η Κρήτη φαίνεται πως έχει... ταλέντο και η έφηβη σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Βατσινά χαρακτηρίζεται ως το Next big thing του σχεδίου μόδας.

ΡεπορτάζΝίκος Παναγιωτόπουλος - klik neakriti.gr