Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ψαραντώνης & Παυλίνα Βουλγαράκη παντρεύουν την ροκ με την κρητική μουσική (video)


Η νεαρή ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη μας παρουσιάζει το ολοκαίνουριο κομμάτι της με τίτλο Φέρ’ τα Μου Όλα Πίσω και τη τη συμμετοχή-σφραγίδα του Ψαραντώνη.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μας συστήθηκε πριν από δύο χρόνια με το ντεμπούτο-άλμπουμ Λαβύρινθοι. Η νεαρή τραγουδοποιός, διαφορετική και πιο δυναμική, παρουσιάζει τώρα τη νέα της δουλειά, το ολοκαίνουργιο τραγούδι Φέρ’ τα Μου Όλα Πίσω σε μουσική και στίχους της ίδιας.



Το τραγούδι «παντρεύει» το παραδοσιακό με το ροκ, με χαρακτηριστικό στοιχείο το δυναμικό του ρυθμό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια συναρπαστική μίξη του παραδοσιακού με το ροκ, του καλαματιανού ρυθμού με την κρητική λύρα, του σύγχρονου στίχου με τον τρόπο της κρητικής μαντινάδας. Η παρουσία του Ψαραντώνη στο κομμάτι είναι μοναδική, παίζοντας λύρα και συνοδεύοντας την Βουλγαράκη στα φωνητικά.

Το single είναι το πρώτο δείγμα από το δεύτερο άλμπουμ της Παυλίνας Βουλγαράκη, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο από την Cobalt Music.

Δείτε το ατμοσφαιρικό video clip του τραγουδιού με τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Δημολίτσα και επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.


klik in.gr