Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ευχαριστούν γιατρό και προσωπικό του Βενιζελείου


Ευχαριστήριο μήνυμα για τον γιατρό της ορθοπεδικής κλινικής, χειρουργό Γιώργο Κρουσταλάκη, λάβαμε από αναγνώστη του iraklioblog.
Στο μήνυμά του ο Μύρων Γωνιανάκης αναφέρει:

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τον ορθοπεδικό χειρουργό του Βενιζελείου Νοσοκομείου κ. Γιώργο Κρουσταλάκη και όλη την ομάδα του, για την άψογη αντιμετώπιση και τις ιατρικές υπηρεσίες που μου παρείχαν από τροχαίο ατύχημα που είχα τον Ιανουάριο του 2015, μέχρι και σήμερα. Αντιμετώπισαν άψογα τα πολλαπλά τραύματά μου και απέδειξαν ότι παρά τις πολλές και σοβαρές δυσκολίες και ελλείψεις που καθημερινά αντιμετωπίζουν στο Βενιζέλειο, καταφέρνουν να ανταποκριθούν και με το παραπάνω στις απαιτήσεις του λειτουργήματός τους.

Θερμά επίσης ευχαριστώ όλο το προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής που και στο τελευταίο χειρουργείο που πραγματοποίησα προ ημερών, για την αφαίρεση των λαμών που μου είχαν τοποθετηθεί, μου συμπεριφέρθηκε άψογα και ανθρώπινα. Ας είναι όλοι τους καλά, γεροί και δυνατοί, για να συνεχίσουν την προσφορά σε κάθε τραυματία που έχει την ανάγκη τους.

Μύρων Γωνιανάκης