Πλουμή - Παραγιουδάκης

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Άρη στον Περιφερειάρχη


Παλιές δόξες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και της εθνικής ομάδας, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Άρη, επισκέφθηκαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη στο πλαίσιο της παραμονής τους στο Ηράκλειο για τον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα δώσει ο σύλλογος τους για φιλανθρωπικό σκοπό, το Σάββατο στις 6 το απόγευμα με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ Ατσαλένιου (στο γήπεδο του ΠΟΑ). 

Στην Περιφέρεια Κρήτης τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Γιάννη Βένο, Γιάννη Τζιφόπουλο, Γιώργο Κολτσίδα, Κώστα Δράμπη, Κώστα Οικονομίδη, Κλήμη Γούναρη,  Κώστα Τσίλιο, και άλλους υποδέχτηκαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη-προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Χατζηνικολάου και αντιπροσωπεία του συλλόγου Μακεδόνων-Κρήτης με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Παρασκευά Σιουμπάρα. 



Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας τους Μακεδόνες βετεράνους ποδοσφαιριστές τους συνεχάρη για την συμμετοχή τους στον φιλανθρωπικό αγώνα, τους ευχήθηκε καλή παραμονή, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Κρήτης βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό και με δράσεις της παρακινεί την ενασχόληση της νεολαίας με τον μαζικό αθλητισμό.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά και αγάπη υποδεχτήκαμε τους παλαίμαχους του Άρη οι οποίοι δίνουν ένα αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους στον αγώνα, η παρουσία τους μας συγκινεί, είναι παλιές δόξες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για αυτή την πρωτοβουλία».

Από την πλευρά του ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης ανέφερε: «Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν γράψει την δική τους ποδοσφαιρική ιστορία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τους συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία τους, ο αθλητισμός ενώνει, είναι πολιτισμός».

Ο πρόεδρος του συλλόγου παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Άρη Γιάννης Βένος ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την υποδοχή-φιλοξενία στη Περιφέρεια ανέφερε: «Είναι ξεχωριστή τιμή για εμάς που επισκεπτόμαστε σήμερα την Περιφέρεια Κρήτης, ευχαριστούμε τον κ. Αρναουτάκη, τον κ. Συριγωνάκη για την φιλοξενία, βρισκόμαστε εδώ για ιερό σκοπό. Προσκαλούμε τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα το Σάββατο με τον ΠΟΑ Ατσαλένιου. Εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Άρη δίνουμε σε ετήσια βάση 15-20 αγώνες με φιλανθρωπικό πάντα σκοπό, προσφέροντας έτσι στην κοινωνία».

Ο κ. Βένος στο τέλος της εκδήλωσης πρόσφερε στον Περιφερειάρχη τη φανέλα και το σημαιάκι του συλλόγου, ο δε Περιφερειάρχης από την πλευρά του πρόσφερε σε όλους αναμνηστικά δώρα-ενθυμήματα για την ιστορία, πολιτισμό της Κρήτης.