Πλουμή - Παραγιουδάκης

Όταν η 7η ΥΠΕ Κρήτης βράβευε (!) τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου για την προσφορά του στις δομές υγείας


Απάντησε ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου στις σαφείς αιχμές του υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Στ. Δημητρακόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για ιατρικές επισκέψεις με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων και για ιδιοτελείς σκοπούς των γιατρών, που συμμετέχουν στις εθελοντικές αυτές δράσεις, υπενθυμίζοντας ότι η ίδια η ΥΠΕ Κρήτης, έχει βραβεύσει τον Όμιλο για αυτές τις δράσεις!!!
Στην σχετική απάντηση του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου αναφέρεται: 


Σε απάντηση της σχετικής ανακοίνωσης του υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Στ. Δημητρακόπουλου, την οποία διαβάσαμε από τα τοπικά μέσα και στην οποία γίνεται λόγος για «δημιουργία εντυπώσεων» και «εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων» από αυτές τις ιατρικές επισκέψεις, το μόνο που θα θέλαμε να παραθέσουμε, είναι τη βράβευση του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου από την ίδια την 7η ΥΠΕ Κρήτης, στις 11/1/2013, για «τη σημαντική προσφορά εθελοντών που δραστηριοποιούνται στις μονάδες υγείας Κρήτης».
Το σχετικό δελτίο τύπου της τότε ΔΥΠΕ Κρήτης, βρίσκεται μάλιστα αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΥΠΕ Κρήτης εδώ αλλά και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου, εδώ με τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου να βρίσκεται στην 9η θέση των φορέων που βραβεύτηκαν.