Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ηράκλειο: Πως μπορείτε να βοηθήσετε την οικογένεια με τα 4 κοριτσάκια που κάηκε το σπίτι τους


Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την ανταπόκριση που βρήκε στην κοινωνία του Ηρακλείου, το δράμα της μάνας με τα τέσσερα ανήλικα κοριτσάκια, που το σπίτι τους κάηκε, μαζί με όλα τα υπάρχοντά τους. 

Το ρεπορτάζ του ekriti.gr προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση, με παράλληλα, πολλά ερωτήματα πολιτών, που θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν γνωρίζουν πως. Το έργο της "Κίτρινης Αποστολής" για ακόμα μία φορά τεράστιο, και ο Δημήτρης Αποστολάκης, με ανάρτησή του στη σελίδα στο facebook, δίνει πληροφορίες:


"Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να έρθουν ξανά τα χαμόγελα στην οικογένεια!!
Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει το σπίτι απο τη φωτιά που υπέστη χθες!! Επειδή η ανταπόκριση του κόσμου είναι τεράστια, θέλω να ενημερώσω ότι πρέπει να πάμε βήμα βήμα και να ακολουθήσουμε τις σωστές διαδικασίες!!! Πρέπει να πράξουμε γρήγορα και μεθοδευμένα αφού η οικογένεια φιλοξενείται σε συγγενικά σπίτια!Αυτό που θα γίνει τώρα είναι να καθαριστεί το σπίτι εσωτερικά να φτιαχτούν τα ηλεκτρολογικά και να βαφτεί τα χρώματα ήδη μας τα πρόσφεραν) και να βρεθεί ένας ελαιοχρωματιστής για να το βάψει!!!! Απο κει και πέρα θα χρειαστούμε τη βοήθεια όλων αυτών που θέλουν να βοηθήσουν,ετσι ώστε τα πράγματα να πηγαίνουν κατευθείαν στο σπίτι της οικογένειας, στη διεύθυνση που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες!!! Σαν κίτρινη αποστολή υποσχόμαστε ότι το σπίτι θα γίνει καλύτερο από ότι ήταν!!


Οπως είπε ο κ. Αποστολάκης στο ekriti.gr πρέπει πρώτα να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο σπίτι, καθώς όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η φωτιά κατέστρεψε τα πάντα. Θα ακουλουθήσουν αναρτήσεις στη σελίδα της "Κίτρινης Αποστολής" για τον χρόνο και τον τόπο. "Δεν βοηθάει σε τίποτα στην παρούσα φάση, να φέρνει ο κόσμος αντικείμενα, που έτσι κι αλλιώς, δεν έχουμε τόπο να να βάλουμε"
Η κ. Αλέκα με τα κορίτσια της βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση, όταν από τη μία στιγμή στην άλλη, τα έχασαν όλα. Φαίνεται όμως ότι η ανθρωπιά στο Ηράκλειο της κρίσης, περισσεύει. Ευτυχώς!


klik ekriti.gr