Πλουμή - Παραγιουδάκης

Αγία Πελαγία: Θερμό επεισόδιο στην παραλία γιατί η ομπρέλα τους έκοβε τη θέα


Σοκ έπαθε μια οικογένεια από το Ηράκλειο, που πήγε για μπάνιο στην παραλία της Αγίας Πελαγίας, το πρωί της Τετάρτης (24/8), αλλά έτυχε μιας απίστευτης συμπεριφοράς από τουρίστες. 

Η ώρα ήταν προχωρημένη, και δεν πρόλαβαν ομπρέλες, οπότε πλήρωσαν δύο ξαπλώστρες και έκαναν... το μέγα λάθος, όπως αποδείχθηκε, να ανοίξουν δική τους ομπρέλα, όπως έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν.
Οι τουρίστες που κάθονταν πίσω από την οικογένεια, είχαν άλλη άποψη, προκαλώντας ολόκληρο επεισόδιο στην παραλία, φωνάζοντας στα αγγλικά και απειλώντας τον υπάλληλο του Δήμου που έκοβε τις αποδείξεις, ότι δεν θα πληρώσουν τις δικές τους ξαπλώστρες, αν δεν έφευγε από μπροστά τους η ομπρέλα, που τους έκοβε τη θέα στη θάλασσα!!! Το περιστατικό έληξε μόνο όταν η οικογένεια μετακινήθηκε και άφησε άνοιχτό το οπτικό πεδίο των τουριστών!

Η κυρία που έκανε την καταγγελία στο Ράδιο Κρήτη, βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, σχολιάζοντας με αγανάκτηση το γεγονός ότι μετά από σκληρή δουλειά μπόρεσε να πάει τα παιδιά της για ένα μπάνιο, ωστόσο συνάντησε την αχαρακτήριστη συμπεριφορά επισκεπτών, οι οποίοι φωνάζουν, βρίζουν και απειλούν, σα να είναι οι παραλίες περιουσία τους...
klik ekriti.gr